Xiaomi havadan şarj teknolojisi Mi Air Charge'ı tanıttı

Xiaomi, cihazların havadan şarj olmalarını sağlayacak Mi Air Charge isimli cihazını duyurdu. Kablosuz şarj desteği olan cihazlar Mi Air Charge ile aynı ortamda bulunduğu zaman şarj olmaya devam edebilecek.

Xiaomi havadan şarj teknolojisi Mi Air Charge'ı tanıttı
Xiaomi havadan şarj teknolojisi Mi Air Charge'ı tanıttı
GİRİŞ 29.01.2021 09:39 GÜNCELLEME 29.01.2021 10:16
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Xiaomi şarj sorununa oldukça yenilikçi bir yaklaşım sunan Mi Air Charge isimli cihazı duyurdu. Bu cihazı benzerlerinden ayıran önemli özelliği ürünü kullanırken telefonunuzla temas etmesine gerek duymuyor.

Xiaomi Mi Air Charge, temelde bir kablosuz şarj cihazı. Ancak ürünün çalışma prensibi, diğer kablosuz şarj cihazlarından farklı. Şirketin yaptığı açıklamalara göre bu ürünü kullanırken, telefonunuz ile şarj cihazını temas ettirmenize gerek olmuyor. Ayrıca ürünün çevresinde birden çok telefon varsa, bu telefonların hepsi aynı anda şarj edilebiliyor.

Xiaomi Mi Air Charge, uzun zamandır konuşulan bir teknolojiydi. Ancak bugüne kadar hiçbir şirket, bu teknolojiyi ticari bir ürün haline getirememişti. Böylelikle Xiaomi, kullanıcılar açısından avantaj sağlayan bir ilke imza atmış oldu.

Xiaomi'nin Mi Air Charge'ı etkileyici gibi görünse de sağlık açısından ne gibi riskleri olduğu bilinmiyor. Xiaomi, bu konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmadı ancak ürün satışa çıkacağı zaman otoriteler, Xiaomi Mi Air Charge'ı detaylı bir şekilde inceleyecekler. Xiaomi, ilerleyen süreçlerde oyunun kurallarını baştan yazacak adımlar atabilir gibi görünüyor.

YORUMLAR 9
  • teoman 3 yıl önce Şikayet Et
    Her zaman elektrik yüküne maruz kalacağız demek.. Kendi sonumuzu kendimiz getiriyoruz..
    Cevapla
  • İbrahim 3 yıl önce Şikayet Et
    eyi 20 senede kanser olacağımıza 3 senede olur kurtuluruz...
    Cevapla
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    peki o elektrik insana ne yapar bir düşünün.vatandaş tamam bir yere kadar almaz ama sonra sıradanlaşır ve herkes alır.vatandaşın sağlığını düşünen, artacak sağlık harcamalarını düşünen devletin ülkeye bu cihazları sokmaması lazım.bir de vatandaş olarak ALLAH aşkına bir telefonu prize takacak kadar zamanınız yokmu !sağlıktan dahamı önemli .ama biliyorum ki bir çok kimse cebindeki son kuruşa kadar verip hatta borca girip bunu almaya çalışacak trajı komik bir zamanda yaşıyoruz maalesef .Allah sonumuzu hayreylesin.
    Cevapla
  • ??? 3 yıl önce Şikayet Et
    ilk çıktığı zaman tv için de böyle şeyler söyleniyordu. Şeytan icadı vs. Şimdi herkesin evinde, öyle diyenlerin bile... Ön yargıyla değil de, araştırma ve delil neticesinde hüküm vermek lazım. Vesselam...
    Cevapla
  • Kansermatik 3 yıl önce Şikayet Et
    Mikrodalga fırının etrafına o kadar korumayı boşa mı koyuyorlar. Aynı şey. Kaner den migrene bitmez artık hastalıklar.
    Cevapla
  • erkan 3 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar kayip var acaba
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam