Bill Gates Bitcoin'e karşı Elon Musk örneğiyle uyardı

Bill Gates, kripto para piyasalarındaki büyük hareketlilikler ve Bitcoin hakkında Elon Musk’ı hedef alan bazı açıklamalarda bulundu. İnsanların Musk, kadar zengin olmadığı sürece Bitcoin çılgınlığına karşı dikkatli olmaları çağrısında bulundu.

Bill Gates Bitcoin'e karşı Elon Musk örneğiyle uyardı
Bill Gates Bitcoin'e karşı Elon Musk örneğiyle uyardı
GİRİŞ 23.02.2021 15:51 GÜNCELLEME 23.02.2021 15:51
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Microsoft’un kurucusu olan ve dünyanın en zengin insanları arasında yer alan Bill Gates, Elon Musk’ın manipüle ettiği kripto para birimi Bitcoin hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz hafta  Gates, uzay yolculukları üzerinden yine Musk’ı hedef alan bazı açıklamalar yapmıştı. Kendisinin Mars insanı olmadığını ve parasını uzay yolculukları yerine dünyanın sağlık sorunlarına harcamayı tercih ettiğini söylemişti.

Ünlü milyarderin Musk’ı hedef aldığı bir diğer konu ise Bitcoin oldu. Gates, insanların Elon Musk kadar zengin ve sofistike birisi olmadıkları sürece Bitcoin’e karşı dikkatli olmaları gerektiğini ifade etti.

BITCOIN’E YAPILAN YATIRIMLAR BİR ÇILGINLIKTAN İBARET

Bloomberg’e röportaj veren Gates’in açıklamalarında Bitcoin de yer aldı ve Gates, Bitcoin’e karşı yapılan yatırımların ve gösterilen ilginin bir çılgınlıktan ibaret olduğunu, insanların kendilerini bu çılgınlığa kaptıracak olmalarından endişe duyduğunu dile getirdi.

Gates’in Bitcoin ile ilgili açıklamasında şu ifadeler yer aldı; "Musk’ın tonlarca parası var kendisi de son derece sofistike bir insan. Bu yüzden onun sahip olduğu Bitcoin’ler düşmüş mü yükselmiş mi pek önemsemiyorum ama insanların Elon kadar parasının olmadığı takdirde arkalarını sağlama alması gerektiğini düşünüyorum.”

 

YORUMLAR 42
  • Volkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bitcoin deccal ürünü
    Cevapla
  • Cengiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Hiç sevmem ama bitcoin konusunda haklı...
    Cevapla
  • Asım 3 yıl önce Şikayet Et
    saadet zinciri daha iyi.
    Cevapla
  • Mutlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Altın gümüş birincil değerlerdir. sahibi Allahtır. Yokedemezsin. İkinciller kağıt paralar ve devlete aittir. Teminatı devlettir. Bundan dolayı güvenirsin. Bitcoin? sahibi kim . Herkes? hiç kimse? Kimdir bunun sahibi mucidi . Nakamura mı? böyle biri yok ! 1 bitcoin 60.000 dolar oldu. Kanaatkar olun. Paranızı bilmediğiniz düşmanlara hediye etmeyin.
    Cevapla
  • Metin 3 yıl önce Şikayet Et
    Yakinda Bitcoin bombası patlar..Merak etmeyin az kaldı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!