AssisTT bir kez daha dünyanın en iyi çağrı merkezi seçildi

Türk Telekom'un müşteri deneyimi şirketi AssisTT, çağrı merkezi sektörünün uluslararası alandaki en prestijli organizasyonları arasında yer alan ve Contact Center World tarafından bu yıl 15'incisi gerçekleştirilen "The 2020 Top Ranking Performers Awards"tan iki dünya birinciliğiyle döndü.

AssisTT bir kez daha dünyanın en iyi çağrı merkezi seçildi
AssisTT bir kez daha dünyanın en iyi çağrı merkezi seçildi
GİRİŞ 02.03.2021 14:33 GÜNCELLEME 02.03.2021 14:33

Türk Telekom açıklamasına göre, "Best Contact Center (outsourced) - En İyi Çağrı Merkezi" ve Türksat KabloTv projesiyle de "Best in Customer Service (outsorced) - En İyi Müşteri Hizmetleri" kategorilerinde iki ayrı dünya birinciliğini Türkiye’ye getiren AssisTT,  önceki yıllardaki başarısını da yinelemiş oldu. AssisTT,  3'üncü kez  "Best Contact Center (outsourced)" kategorisinde birincilik ödülü aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen AssisTT Genel Müdürü Haktan Saran, şunları kaydetti:

"70 ülkeden 2 bin başvurunun yarıştığı uluslararası bir ödül programı kapsamında, 'En İyi Çağrı Merkezi' ve 'En İyi Müşteri Hizmetleri' kategorisinde dünya birincisi olduk. Müşterilerimizin stratejik iş ortağı olmanın verdiği sorumluluk ve eşsiz müşteri deneyimi hedefiyle hizmet veren bir şirket olarak başarılarımızın uluslararası platformlarda da tescillenmesinden büyük mutluluk duyuyoruz. Değişen ve dönüşen müşteri alışkanlıklarına çevik çözümler sunma ve müşterilerimizi her işimizin merkezinde tutma vizyonumuz, ödüle layık görülmemizde önemli rol oynadı. Teknoloji, inovasyon ve ekiplerimizin yetkinliklerine yaptığımız yatırımlarla çağrı merkezi sektörünün geleceğine yön vermeyi sürdüreceğiz. Bu büyük başarıda imzası olan tüm ekip arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum."

Öte yandan açıklamaya göre, AssisTT,  geçen yılın kasım ayında da Contact Center World tarafından gerçekleştirilen The 2020 Top Ranking Performers Awards EMEA Bölge finallerde "En İyi Çağrı Merkezi" ve  "En İyi Müşteri Hizmetleri" kategorilerinde 2 birincilik ödülü almıştı. Contact Center World, her yıl onlarca ülkeden yüzlerce şirketi bir araya getirdiği organizasyonda, tüm dünyada çağrı merkezi şirketleri arasında en iyileri belirliyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak