Oppo'nun katlanabilir ekranlı modelini tanıtacağı tarih paylaşıldı

Oppo’nun katlanabilir ekranlı akıllı telefon pazarına giriş yapacağına dair bazı bilgiler paylaşıldı. İnternette ortaya çıkan bilgiler Oppo'nun katlanabilir ekranlı akıllı telefonunun çıkış tarihi hakkında ipuçları verdi.

Oppo'nun katlanabilir ekranlı modelini tanıtacağı tarih paylaşıldı
Oppo'nun katlanabilir ekranlı modelini tanıtacağı tarih paylaşıldı
GİRİŞ 13.03.2021 15:12 GÜNCELLEME 13.03.2021 15:12

Yeni akıllı telefonları Find X3, Find X3 Neo, Find X3 Lite ve Find X3 Pro'yu duyuran Oppo, 2021'e hızlı bir giriş yaptı. Ortaya çıkan yeni haberler, Çinli akıllı telefon üreticisinin aynı hızda devam edeceğine işaret ediyor.

Geçtiğimiz aylarda çeşitli katlanabilir telefon patentleri ve konseptleriyle karşımıza çıkan OPPO henüz pazarın gittikçe genişleyen bu kısmında etkin değil. Ancak markanın yakın zamanda ilk katlanabilir telefonunu tanıtacağı düşünülüyor.

OPPO şimdiye kadar özellikle üç kez katlanabilen garip bir tasarıma sahip katlanabilir telefon konsepti, yuvarlanabilir ekranlı bir başka konsept ve bir de Samsung Galaxy Z Flip benzeri dikey katlanabilir bir telefon tasarımı ile haberlerimize konu olmuştu ancak bunların tamamı konsept tasarımlardı ve hiçbiri henüz hayata geçirilmedi.

Bu tasarımlar Oppo’nun katlanabilir telefonlar üzerinde sıkı çalıştığına dair birer işaret olarak değerlendirildi. Yeni Find X3 ailesinin de tanıtılması sonrası şimdi ise sırada ilk katlanabilir telefonun olduğu düşünülüyor.

Ortaya çıkan ancak henüz resmi kaynaklarca doğrulanmayan bazı bilgilere göre OPPO'nun katlanabilir telefonu 2021'in ikinci çeyreğinde yani önümüzdeki 3 ay içerisinde tanıtılacak.

KAYNAK: WEBTEKNO, HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Üniversitenin binasına keskin nişancı yerleştirdiler
Şehirlerarası yollarda dolaşan insanlar tedirgin etti! İşte yaşanan ilginç anlar