Xiaomi Mi 11 Ultra soğutma sistemiyle performansı zirveye taşıyacak

Xiaomi Mi 11 Ultra modeli sektörde ilklere imza atmaya devam ediyor. Son bilgilere göre Mi 11 Ultra tam faz soğutma sistemiyle gelecek.

Xiaomi Mi 11 Ultra soğutma sistemiyle performansı zirveye taşıyacak
Xiaomi Mi 11 Ultra soğutma sistemiyle performansı zirveye taşıyacak
GİRİŞ 28.03.2021 14:24 GÜNCELLEME 28.03.2021 14:24

Xiaomi’nin Pazartesi günü yapacağı etkinlikte birbirinden ilginç ürünler tanıtması bekleniyor. Mi Mix Fold katlanabilir telefon ihtimalinin yanında Mi 11 Ultra amiral gemisi kesin olarak tanıtılacak. Firma önemli özellikleri paylaşmaya başladı.

Xiaomi'den elektrikli otomobil hamlesi

Redmi Note 10 ve Redmi Note 10 Pro Türkiye satış fiyatı duyuruldu

Xiaomi Mi 11 Ultra özellikleri

Xiaomi Mi 11 Ultra barındırdığı özelliklerle yılın en ilginç telefonlarından birisi olmaya aday. Xiaomi Mi 11 amiral gemisi Harman Kardon imzalı ses sistemi ile beğeni toplamıştı. Xiaomi Mi 11 Ultra bunları kat kat arttırmış.

Xiaomi Mi 11 Ultra modelinin arka kamera paketi içerisinde yer alan ikinci ekran dikkat çekici özelliklerinden birisi. Bu ekran özçekim sırasında ayna olarak kullanılabiliyor ve ana ekranın yansıması görülebiliyor.

Yeni batarya teknolojisiyle uzun kullanım saatleri

Diğer bir özellik ise silikon oksijen anot adı verilen teknoloji. Bu teknoloji bataryanın daha ince olmasını ancak boyutuna göre daha fazla kapasite barındırmasını sağlıyor. Böylece daha kompakt bataryada daha uzun kullanım süresi sunulabiliyor.

Soğutma teknolojisi bir ilk olacak

Firmanın son paylaşımı ise soğutma teknolojisine yönelik oldu. Tam faz soğutma tekniği şeklinde tercüme edilen bu teknoloji katı-sıvı-gaz dönüşümü üzerine kuruluyor. Vakum odası emiş plakası olarak tanımlanan bileşen ile birlikte soğutma performansının yüzde 100 arttırıldığı ifade ediliyor. Benzer bir teknoloji Mi 10 Ultra modelinde de mevcuttu.

 

KAYNAK: DONANIMHABER, HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar