WhatsApp'ın beklenen özelliği için izinler çıktı

WhatsApp, kullanıcıların para transferi yapmasını sağlayan özelliği için gerekli onayları aldı.

WhatsApp'ın beklenen özelliği için izinler çıktı
WhatsApp'ın beklenen özelliği için izinler çıktı
GİRİŞ 02.04.2021 11:05 GÜNCELLEME 02.04.2021 12:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

WhatsApp, son günlerde tartışmalı gizlilik sözleşmesi nedeniyle kullanıcı kaybetse de yeni özellikler getirmeyi ihmal etmiyor.

WhatsApp’ın yakın geçmişte sorunlar yaşadığı ödeme hizmeti yeniden gündeme geldi ve Brezilya’da kullanıma sunuluyor. Brezilya Merkez Bankası tarafından Facebook’a kısmen de olsa izinler verildi.

WhatsApp Web artık telefondan bağımsız olacak

WhatsApp'ın yeni özelliği kullanıma sunuldu

Gelen ilk bilgilere göre, Brezilya Merkez Bankası Visa ve Mastercard kartları ile WhatsApp kullanıcılarının birbirlerine para göndermelerine izin vermeye hazırlanıyor.

Adı açıklanmayan bir yetkili "Son hazırlıkları yapılıyor. En kısa sürede bu özellik Brezilya'da kullanıma girecek" dedi.

Ancak Brezilya Facebook'un istediğinin aksine sadece kullanıcılarının birbirlerine para göndermelerine izin vermeye hazırlanıyor.

Facebook Brezilya'da bu sistemi denemeye 2020 yılında başlamış sonrasında gelen karar ile proje askıya alınmıştı. WhatsApp ödeme sisteminin yakında birçok ülkede aktif edilmesi planlanıyor.

YORUMLAR 1
  • sileceğim 3 yıl önce Şikayet Et
    nisan son. mayısa girmeden watsapı kaldıracağım. çünkü watsap kullanıcılarının her türlü verilerini başkalarıyla paylaşacak. böyle bir şey kabul edilemez.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!