iPhone SE hakkında ilginç iddia

Apple’ın ilk iki modeli satış rekorları kıran iPhone SE’nin bu yılı es geçerecek 2022 ve 2023’te devam edeceği iddia edildi.

iPhone SE hakkında ilginç iddia
iPhone SE hakkında ilginç iddia
GİRİŞ 02.04.2021 13:18 GÜNCELLEME 02.04.2021 13:18

Apple’ın ilk olarak 2016 yılında piyasaya sürdüğü uygun fiyatlı iPhone SE modeli büyük satış başarısı yakalamıştı. iPhone SE’nin geçtiğimiz yıl 2020 versiyonu yine satış rekorları kırdı. Bu nedenle kullanıcı tarafında bu yıl da uygun fiyatlı bir iPhone SE modeli çıkacağı beklentisi oluştu.

Apple'dan iPhone kullanıcılarına maske güncellemesi

Apple, iPhone 11 batarya ve kapasite sorunlarına güncellemeyle çözüm getirecek

Apple ürünleri ile ilgili pek çok tutarlı sızıntılar gerçekleştirmiş olan Ross Young, yeni iPhone SE ile ilgili bilgiler paylaştı. Buna göre çoğu iddianın aksine yeni iPhone SE, bu yıl değil 2022’de karşımıza çıkacak. 4,7 inçlik LCD bir ekrana sahip olacak akıllı telefon, 6 Ghz altı 5G desteğiyle geleceğini açıkladı.

Apple, 2023 yılında 6,1 inçlik yeni bir iPhone SE tanıtacak. Bu yeni model, çentikten kurtularak daha yüksek bir ekran/gövde oranını mümkün kılan delikli ekran tasarımı tercih edecek. Açıklamalar 2023 yılına dair olduğundan şimdiden teyit edilmesi neredeyse imkansız. Ancak Apple’ın ekranda daha geniş bir kullanım alanı sunmak için delikli ekran tasarımına geçiş yapması çok da büyük bir sürpriz olmayacaktır.

KAYNAK: WEBTEKNO, HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü