Çocuklar 23 Nisan'ı Dergilik'te kutluyor

Çocuklar, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 101'inci yılında yayımlanacak olan 23 Nisan Özel Dergisi'nde resimlerini ve yazılarını paylaşabilecek.

Çocuklar 23 Nisan'ı Dergilik'te kutluyor
Çocuklar 23 Nisan'ı Dergilik'te kutluyor
GİRİŞ 09.04.2021 12:20 GÜNCELLEME 09.04.2021 12:20

Turkcell'in dijital yayın platformu Dergilik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı her sene yayımladığı ve geleneksel hale gelen 23 Nisan Özel dergisi ile kutluyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin dört bir yanından çocukların çizdikleri resimleri, yazdıkları şiir, kompozisyon ve öyküleri paylaşabildiği özel dergi, Dergilik raflarında yerini alacak.

Dijital yayıncılık platformu Dergilik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel olarak içeriği çocuklar tarafından hazırlanan 23 Nisan Özel dergisini okurlarıyla buluşturuyor. Dergilik'te geleneksel hale gelen ve Türkiye'nin her bölgesinden katılımla gerçekleşen projede çocukların 23 Nisan'a dair hazırladığı resimler, şiirler, öyküler ve kompozisyonlar Dergilik uygulaması üzerinden ücretsiz okunabilecek.

Çocuklar, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 101'inci yılında yayımlanacak olan 23 Nisan Özel Dergisi'nde resimlerini ve yazılarını arkadaşlarıyla paylaşma imkanına sahip olacak. Miniklerin sınırsız hayal dünyalarını açığa çıkarmayı amaçlayan proje ile 23 Nisan'a ait eserler hem minikler hem de ebeveynleri için unutulmaz bir anıya dönüşecek.

Operatör fark etmeksizin dileyen ebeveynler, çocukları adına projeye katılmak için 12 Nisan'a kadar "www.dergilik23nisan.com" web sitesinden başvuru yapabilecek. 23 Nisan'da yayına alınacak olan dergi, Dergilik uygulaması üzerinden ücretsiz olarak indirilebilecek.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!