Casper’dan büyük bahar kampanyası

Casper'ın bahar kampanyasında performans ve günlük ihtiyaçlar için ürünler sunan Casper Nirvana ve Excalibur notebook modellerinde büyük indirimler var.

Casper’dan büyük bahar kampanyası
Casper’dan büyük bahar kampanyası
GİRİŞ 21.04.2021 11:29 GÜNCELLEME 21.04.2021 11:29

Teknolojik ve dijital çözümleri en yüksek ve ulaşabilir düzeyde yaşamak isteyen tüm kullanıcılar için birçok seçenek sunan Casper, bahar ayı için seçili laptop modellerini %30’a varan indirimlerle teknoloji severlerle buluşturuyor.

Casper ile iş için teknoloji

Casper Bilgisayar'a "The One Awards Teknoloji Üreticisi" ödülü

Nirvana Laptoplar

Yüksek performans sunan güncel işlemcileri, günümüz trendlerini takip eden ince ve hafif tasarımları ile kullanıcılara yüksek verimlilik sunan Nirvana laptoplar, her ihtiyaca göre bilgisayar özelleştirme imkânı sunuyor. Uzun pil ömrü, yüksek depolama alanı ve bağlantı hızı ile iş hayatının verimini artırmak için tasarlandı.

Kurumsal çözümlerin ve uzaktan çalışma sistemine uyumun öneminin devam ettiği günümüzde, Nirvana S500, C350, X400 ve X500 modellerine bahar kampanyasına özel indirimlerle ulaşabilirsiniz.

Oyunda Güç Budur

Güçlü oyun ve performans bilgisayarları Excalibur G770 ürünü de bahar kampanyasında indirime giren ürünler arasında. Oyuncuların tercih ettiği oyun bilgisayarı; oynanan oyunlara, kullanılan programlara ve bütçelere göre birçok özelleştirme seçeneği sunuyor. İşlemci, ekran kartı, RAM gibi donanımların seçenekleri ile ihtiyaçlarınız doğrultusunda performansınıza yön verebileceğiniz bir deneyim sunuyor.

Nirvana laptoplarda ve Excalibur G770 ürünlerinde, Casper’ın sunduğu özelleştirme özelliği ile işlemci, ekran kartı ve ram seçenekleri ile bilgisayarınızı dilediğiniz gibi zenginleştirebilir, kişiye özel bilgisayarınızı üretebilirsiniz.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi