Samsung popüler modelin fişini çekti

Samsung, satış rekorları kıran amiral gemisi modeli Galaxy S8 ve Galaxy S8+ için destek vermeyi kestiğini açıkladı.

Samsung popüler modelin fişini çekti
Samsung popüler modelin fişini çekti
GİRİŞ 04.05.2021 09:48 GÜNCELLEME 04.05.2021 10:31
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Samsung, akıllı telefonlarına verdiği güncelleme desteği konusunda son yıllarda büyük bir ilerleme kaydetti. Orta ve giriş seviye cihazların ara güncellemeleri alabilmesi özellikle kullanıcılar tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Ancak eskiyen modeller için aynı şeyleri söylemek mümkün değil. Samsung’un 2017’de büyük ses getiren amiral gemisi modelleri Galaxy S8 ve Galaxy S8+’ın artık güncelleme almayacağı açıklandı.

Samsung Galaxy Z Fold 3 yeni kamera teknolojisiyle geliyor

Samsung'a Galaxy S20 davası açıldı

SAMSUNG GALAXY S8 VE GALAXY S8 PLUS TAKVİMDEN ÇIKARILDI

Firma bu modelleri iki yıllık güvenlik güncellemesi takviminden çıkarttı. Güvenlik güncellemelerinin verilmemesi, bu cihazların potansiyel tehditlere karşı savunmasız olacağı anlamına geliyor. Örneğin Galaxy S21’de yazılımsal bir açık keşfedildiğinde, Samsung kısa sürede bu sorunu düzeltiyor. Fakat S8 ve S8 Plus için böyle bir durum söz konusu olmayacak.

Dört yaşındaki Galaxy S8 ve S8 Plus en son güncellemesini Nisan 2021’de almıştı. Basit bir güvenlik yaması olan güncelleme telefonlara ekstra özellik getirmedi. Nisan ayı, bu cihazların güncelleme aldığı son tarih olarak kayıtlara geçti.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 3
  • GÖRELE 2 yıl önce Şikayet Et
    Yahudi'nin para kazanma taktiği Allah'ın Lanetli insanları para için yapamayacağını şey yok Adam telefona bir dünya para vermiş 4 senede telefonu çöp yapıyorsun yenisini Satayım sana Gözünüzü toprak doyursun.
    Cevapla
  • Ayarcı 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu Samsung ve iPhone tam hırsız...yeni model satmak için hemen herşeyi yapıyor lar...
    Cevapla
  • BOZOK 2 yıl önce Şikayet Et
    Herşey kendi ellerinde. istediklerini yapıyorlar. ne yani telefonum yeni uygulamaları kaldırmadığında yeni bir telefon mu almak zorundasın diyorsunuz . Allaha havale ediyorum hepinizi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor