Yahudi Google çalışanlarından İsrail'e karşı imza kampanyası

İsrail’in Gazze’deki kanlı terör saldırılarına karşı Yahudi Google çalışanlarından İsrail’le olan sözleşmelerin sonlandırılması yönünde bir tepki geldi.

Yahudi Google çalışanlarından İsrail'e karşı imza kampanyası
Yahudi Google çalışanlarından İsrail'e karşı imza kampanyası
GİRİŞ 20.05.2021 09:55 GÜNCELLEME 20.05.2021 10:48
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İsrail'in Gazze'de yaşayan Filistinlilere yönelik saldırıları için İsrail'e tepkiler peş peşe gelmeye devam ediyor. Son olarak bir grup Google çalışanının şirket içinde bir imza kampanyası düzenlediği ve şirket yönetiminden İsrail'le olan sözleşmelerin yeniden gözden geçirilmesini talep ettiği ortaya çıktı.

ABD merkezli uygulama Filistin'e yardımları askıya aldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Filistin açıklaması: Gerekirse bedel öderiz

Çalışanların dün başlattığı imza kampanyasında başta CEO Sundar Pinchai olmak üzere şirket yöneticilerine "İsrail ordusunun ve çete şiddetinin Filistinlilere verdiği zararın doğrudan tanınmasıyla Filistin ve İsrail'deki şiddetin görülmesi" çağrısı yapıyor.

YÜZLERCE ÇALIŞAN İMZALADI

Jewish Diaspora in Tech (Teknoloji Sektöründeki Yahudi Diasporası) isimli çalışan grubunun başlattığı kampanya kısa sürede 250 imzaya ulaştı. Insider'ın aktardığına göre, Google çalışanları sendikasının temsilcisi de metnin kaleme alınmasında ve imzaya açılmasında rol oynadı.

Ardından bir de kamuya açık versiyonu hazırlanan imza kampanyasına dünyanın her yerinden Google ya da teknoloji sektörü çalışanı olsun olmasın, herkes katılabiliyor.

YORUMLAR 3
  • Asabi 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah Yahudileri bütün kavim olarak lanetlemiştir.
    Cevapla
  • istanbul 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizim içimizdeki Müslüman görünümlü Yahudiler 'de Cumhurbaşkanımıza saldırıyor.
    Cevapla
  • Aslina bak 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet. Genelde onlar kendilerini, biz "beyaz türküz " diye tanitirlar, ama aslinda yahudidir. Kendini kamufile etmek için yaparlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Olympiakos! Muhtemel 11'ler
Bakan Tunç'tan mülakat açıklaması: Büyük bir yalan...