Realme'nin Türkiye'de üreteceği telefon belli oldu

Realme’nin Türkiye’de üreteceği model belli oldu. Uzun yıllardır pazarda bulunan Çin merkezli firma 5.000 mAh bataryasıyla dikkatleri çeken Realme C21 modelini ülkemizde üretecek.

Realme'nin Türkiye'de üreteceği telefon belli oldu
Realme'nin Türkiye'de üreteceği telefon belli oldu
GİRİŞ 23.05.2021 12:24 GÜNCELLEME 23.05.2021 16:28
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Xiaomi, OPPO, Vivo ve Samsung markaları ülkemizde üretim tesislerini açtı ve üretime başladı. Türkiye pazarında uzun süredir yer alan Realme markası da ülkemizde üreteceği modeli sosyal medyadan açıkladı. Yerli üretim olarak duyurulan Realme modeli giriş seviyesi olarak sınıflandırılan C21 olarak açıklandı.

Realme'nin uygun fiyatlı akıllı saati Watch 2 tanıtıldı

Realme GT Neo'nun stokları 10 saniyede tükendi

Realme tarafından yapılan paylaşımda “Vaziyet alın, buralar karışacak. Türkiye’de üretilen ilk Realme telefonu sence hangisi? Tahminleri alalım” mesajı yer aldı.

Bu tweet sonrasında, “Yeni bir C geliyor. Hatta yerli bir C geliyor” mesajıyla bir fotoğraf paylaşıldı.

Realme C21 modeli için Türkiye fiyatı henüz açıklanmadı. Ancak cihaz satışta olduğu için ortalama bir fiyat biliniyor.

REALME C21 TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Realme C21 modeli 6,5 inç HD+ çözünürlüklü LCD ekrana sahip. Damla çentik tasarımı bulunan cihaz 400 nit parlaklık değerine ulaşabilirken; yüzde 89.5 ekran-kasa oranıyla tasarlandı.

Gücünü Helio G35 işlemciden alan telefon mobil oyuncuların da dikkatini çekti. 4 çekirdekli işlemci maksimum 2.3 GHz hıza ulaşırken, 12 nm üretimden geçiyor.

Üçlü kamera modülüne sahip cihaz 13 Megapiksel ana kamera, 2 Megapiksel makro ve 2 Megapiksel monokrom kamerayla gelirken; ön tarafta 5 Megapiksel selfie kamerası ile ideal bir mobil fotoğrafçılık için de ideal.

5,000 mAh pil kapasitesiyle gelen realme C21, 3.5 mm kulaklık girişi ve Micro-USB girişini destekliyor. Ayrıca çift SIM ve microSD kart girişi de bulunuyor. Kutudan çıkar çıkmaz Android 10 ile çalışan cihaz realme UI arayüzüyle çalışıyor.

 

YORUMLAR 3
  • SATRANÇ 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarin hepsi aynı işi görür. Neden fazladan para ödeyelim.
    Cevapla
  • temel 2 yıl önce Şikayet Et
    aslinda cok insan marka diye dunyanin parasini veriyor o kadar para verdigin marka kalitesiz pil cam virus ile bozar gunceleme vermezler kalleslik yaparlar cok zaman yeni markalari denemek gerek tv kutusu cin d aliyorum usa malina bakan nerde ise ayni kalite 3 tane aliyorum ustelik daha iyi ve kaliteli cep de son zaman denedim fena degil kisaca yeni marka alir iken kormayin tabi parayi cøpe atma riski var da biraz takip edin alanlara sorun nasil diye
    Cevapla
  • eko 2 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar beş para etmez modeller varsa burada üretiyorlar sonrada ucuz diye satmaya çalışılar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor