Xiaomi HyperCharge teknolojisiyle rekor kırdı

Xiaomi’nin dün sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla duyurduğu HyperCharge teknolojisi bir cihazı rekor sürede tamamen şarj etmeyi başardı.

Xiaomi HyperCharge teknolojisiyle rekor kırdı
Xiaomi HyperCharge teknolojisiyle rekor kırdı
GİRİŞ 31.05.2021 09:58 GÜNCELLEME 31.05.2021 10:23
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Xiaomi yeni teknolojileri kullanma konusunda sektörde adından sıkça söz ettiren bir üretici olarak biliniyor. Özellikle şarj teknolojileri konusunda iddialı olan firma dün yaptığı paylaşımlarda HyperCharge teknolojisini duyurmuştu. Bugün erken saatlerde sürpriz yapan Xiaomi, şarj hızı konusunda bir rekora imza attı.

Xiaomi, 200W kablolu ve 120W kablosuz şarj sunarak akıllı telefon şarj alanında bir rekora daha imza attı. HyperCharge teknolojisiyle bunu başaran üretici, şu anda en hızlı şarjı sunan üretici unvanına sahip oldu.

Xiaomi kara listeden resmen çıkarıldıXiaomi kara listeden resmen çıkarıldı

Xiaomi'nin yeni teknolojisi şarj süresini dakikalara indirecekXiaomi'nin yeni teknolojisi şarj süresini dakikalara indirecek

3 DAKİKADA YÜZDE 50, 8 DAKİKADA YÜZDE 100

Xiaomi daha önce benzer bir özelliği Black Shark’ta uygulamıştı. Şimdi ise şirket yeni bir alternatif olarak 200W hızındaki HyperCharge özelliğini duyurdu. Çinli üreticinin 200W hızlı şarj sunan çözümü 4 bin mAh değerindeki bataryayı yalnızca 8 dakikada yüzde 100 dolduruyor.

Xiaomi’nin yeni hızlı şarj teknolojisi, özel olarak geliştirilmiş Mi 11 Pro üzerinde test edildi ve videosuyla da sergilendi. Hem resmi açıklama, hem de videoya baktığımızda telefon üç dakikada yüzde 50 kapasiteye ulaşırken, sekiz dakikada ise yüzde 100’e kadar ulaşmayı başarıyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 3
  • Mucit 2 yıl önce Şikayet Et
    Teknoloji alanına yönelmek lazım. İlim,bilim,bilgi bunlar önemli. AR-GE çalışmaları arttırılmalı.
    Cevapla
  • Maduro 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar yapıyor, hacı biz daha şarj makinesi yapmıyoruz...
    Cevapla
  • SarıÇizmeli Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Maduro gardaş bizde SİHA yapiiz,yetmiir mi saa?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar