Yerli üretim Realme C21 satışa sunuldu

Çin merkezli Realme markasının Türkiye’de üretimine başladığı Realme C21 modeli bugün satışa çıktı. Yerli üretim etiketiyle raflarda yerini alan Realme C21, Türkiye’ye özel iki renk seçeneğiyle geliyor.

Yerli üretim Realme C21 satışa sunuldu
Yerli üretim Realme C21 satışa sunuldu
GİRİŞ 10.06.2021 11:13 GÜNCELLEME 10.06.2021 11:13
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Realme, ilk yerli modeli C21'i Türkiye’de satışa çıkardı. Giriş seviyesi realme C21, realme’nin Türkiye’de ürettiği ilk telefon olmasının yanı sıra, sektörde ilk TÜV Rheinland Yüksek Güvenilirlik Sertifikasını alan akıllı telefon olmasıyla da dikkat çekiyor.

Realme'nin Türkiye'de üreteceği telefon belli olduRealme'nin Türkiye'de üreteceği telefon belli oldu

REALME C21 ÖZELLİKLERİ

realme C21'in 13 MP ana kamerası, 4 kata kadar yakınlaştırma ve PDAF otomatik odaklama desteği sunuyor. Piksel düzeyinde eşleme algoritması aracılığıyla Chroma Boost özelliğine sahip olan cihaz, selfie kamerası, yapay zeka destekli güzellik, HDR modu, portre modu ve filtre desteğiyle birlikte geliyor. realme C21'in ekran/gövde oranı yüzde 89.5'e varan 6.5 inç HD ve mini damla tam ekrandan oluşuyor.

realme C21’nin MediaTek Helio G35 Gaming işlemcisi, 2.3 GHz'ye kadar saat hızına sahip sekiz çekirdekli 12 nm teknolojisiyle üretilmiş.

TÜRKİYE’YE ÖZEL İKİ RENK SEÇENEĞİ

47 güne kadar bekleme ve ters şarj desteğine sahip 5000 mAh’lik pili olan realme C21 parmak izi sensörü ve yüz tanıma desteğine de sahip. Cihazın üzerinde çift SIM yuvası ve 256 GB'ye kadar genişletilebilen özel SD kart yuvası bulunuyor. Telefon, Türkiye’ye özel ‘Dem Siyahı’ ve ‘Boğaz Mavisi’ renk seçenekleriyle tüketicilere sunuluyor.

REALME C21 FİYATI

Realme’nin Türkiye’de üretimini yaptığı ve bugün itibariyle satışa sunduğu Realme C21 modelinin fiyatı da giriş seviyesi cihazlar için gayet normal seviyelerde. Yerli üretim Realme C21, ülkemizde 1730TL fiyatla satışa çıktı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • Necattin 2 yıl önce Şikayet Et
    Yerli uretimmi yoksa yerli montajmi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?