Xiaomi Mi Pad 5 ile iPad Pro’ya meydan okuyacak

Xiaomi’nin tablet tarafındaki yeni ürünü Xiaomi Mİ Pad 5 için sayılı günler kaldı. Tabletin klavyeli kılıf aksesuarı, cihazın internette paylaşılan tasarımını adeta doğruladı. Kılıf tasarımı iPad’in Magic Keyboard’a benziyor.

Xiaomi Mi Pad 5 ile iPad Pro’ya meydan okuyacak
Xiaomi Mi Pad 5 ile iPad Pro’ya meydan okuyacak
GİRİŞ 06.07.2021 19:17 GÜNCELLEME 06.07.2021 19:22
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Çin Ulusal Fikri Mülkiyet Ofisi'nin veritabanında önümüzdeki ay piyasaya sürülecek Mi Pad 5'in tasarımını netleştiren bir Xiaomi patenti keşfedildi. Söz konusu patent tablet için tasarlanmış klavyeli kılıf aksesuarının görüntülerini içeriyor. Bu klavye aksesuarı iPad’in Magic Keyboard benzerliğiyle dikkatleri çekti.

Xiaomi efsane modeli için MIUI 12 güncellemesini yayınladıXiaomi efsane modeli için MIUI 12 güncellemesini yayınladı

Xiaomi ürünlerinin tarihleri sızdırıldıXiaomi ürünlerinin tarihleri sızdırıldı

Xiaomi Mi Pad 5'in ince çerçeveli ekranla geleceği ve arka panelinde Mi 11'i anımsatan bir kare kamera ünitesinin olacağı söyleniyor. Patent görselinde yer alan klavyeli kılıf aksesuarın arkasında da kamera için bir oyuk bırakıldığını görüyoruz.

XIAOMI MI PAD 5 ÖZELLİKLERİ

iPad Pro’ya rakip olması için tasarlanan Xiaomi Mi Pad 5, teknik donanımıyla dikkatleri çekiyor. Patent görsellerine göre tablet iki açıyla sabitlenecek ve aksesuara özel bir konektör aracılığıyla bağlanacak. Klavyenin hemen üst kısmında stylus kalem için bir yuva var. Ancak şu an için kalem buraya manyetik olarak mı tutturulacak ve bu konumda şarj edilebilecek mi henüz belli değil.

Xiaomi Mi Pad 5'in 144 Hz tazeleme oranına sahip 10.95 inç ekran, Snapdragon 870 işlemci ve 8.720 mAh pile sahip olması bekleniyor. Aktarılan bilgilere göre tablet önümüzdeki ay tanıtılacak. Cihazın kesin çıkış tarihi hakkında ise henüz herhangi bir bilgi bulunmuyor.

 

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • Cihan kurucu 2 yıl önce Şikayet Et
    Yav kardeşim dev gibi büyük cihaz uretiyorsunuz hep. Adam akıllı android işletim sistemine sahip, 8 inch (ipad mini gibi) bi tablet yok. Hep 1 veya 1.5gb olanlar da. Çoğunun da işlemcileri berbat. Insanların yanlarında taşıyabileceği, dışarda müşterilerine sunum yaparken rahat taşıyıp, ağırlık yapmayan bi 8 inch tablet çıksın artık gözünüzü seveyim ya.
    Cevapla
  • blob 2 yıl önce Şikayet Et
    mesele tasarım değil ki, eğri oturup doğru konuşalım, herhangi bir android cihaza ios yüklenip satılsa sipariş etmeye sıra gelmez bir kaç ay.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam
Bahçeli Ferdi Tayfur'la kime mesaj verdi? 'MHP lideri buna çok tepkili'