Twitter beklenen özelliği test etmeye başladı

Sosyal medya platformlarında görmeye alıştığımız beğenme tuşunun yanına bazı platformlar beğenmeme tuşu da ekliyor. YouTube ve Reddit’in ardından Twitter da beğenmeme özelliğini platforma getirmeye hazırlanıyor.

Twitter beklenen özelliği test etmeye başladı
Twitter beklenen özelliği test etmeye başladı
GİRİŞ 22.07.2021 09:45 GÜNCELLEME 22.07.2021 11:14

Geçtiğimiz günlerde bazı iOS kullanıcıları, Twitter uygulamasında beğenmek, yorum yapmak ve retweet yapmak dışında yeni bir seçenek gördüklerini belirtti. Yeni seçenek, ters başparmak havaya emoji ikonuna sahip olunca, kullanıcılar yeni özellik hakkında tartışmaya başladı. Twitter da bu konu üzerine açıklama yapmaktan kaçınmadı.

Twitter sesli mesajlar için altyazı özelliğiTwitter sesli mesajlar için altyazı özelliği

Yeni eklenen seçenek, kullanıcıların tweetlere verilen cevapları beğenmemelerini sağlıyor. Tweetlerin beğenilmeme sayıları kullanıcılar veya orijinal tweetin yazarı tarafından görüntülenemiyor.

Twitter, beğenmeme seçeneğinin Twitter’ın topluluklar arası sohbette nelerin önemli veya önemsiz olduğunu anlamalarını sağlayacağını da belirtmiş. Test aşamasındaki özelliğin, genel kullanıcı ile buluşup buluşmayacağı belli değil, ancak şimdilik sadece seçili iOS kullanıcıları tarafından kullanılabiliyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz