TikTok kullanıcıları için uçaklarda ücretsiz internet

American Airlines, TikTok kullanan yolcuları için oldukça ilginç bir karara imza attı. Bundan sonra TikTok kullanıcıları havada ücretsiz olarak internetten faydalanabilecek.

TikTok kullanıcıları için uçaklarda ücretsiz internet
TikTok kullanıcıları için uçaklarda ücretsiz internet
GİRİŞ 05.08.2021 15:50 GÜNCELLEME 05.08.2021 15:50

ABD’nin en büyük havayolu şirketi American Airlines bazı uçuşlarda geçerli olmak üzere 30 dakikalık ücretsiz TikTok erişimi sunacağını açıkladı. Akıllı telefonlarında TikTok yüklü olmayanlar ise uçuş sırasında Wi-Fi ücreti ödemeden indirebilecekler.

Pakistan'da TikTok yeniden yasaklandıPakistan'da TikTok yeniden yasaklandı

YouTube’un TikTok rakibi özelliği Türkiye’deYouTube’un TikTok rakibi özelliği Türkiye’de

Söz konusu hizmet yalnızca Viasat sistemiyle donatılmış dar gövdeli uçaklarda kullanılabilecek. Yolcular cihazlarını uçak moduna alıp AA-Inflight sinyaline bağlanarak yarım saatlik ücretsiz TikTok erişiminden yararlanabilecekler.

Şirket bu yöntemle popüler sosyal medya platformunun kullanıcı kitlesinden yararlanmayı umuyor. Kullanmak isteyen kişilerin de yapması gerekenler ise oldukça basit. Uçuş modunu açık tutarak her yolcuya açık olan ücretsiz Wi-Fi‘ı açık tutmak. Ancak belirtmekte yarar var internet hizmeti sadece TikTok‘u çalıştıracak. WhatsApp, Instagram ve diğer hizmetlere erişmek isteyen kullanıcıların hala ücretini ödeyerek Wi-Fi satın alması gerekecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ceketin güzel diyen kişiye alev silahıyla saldırdı: Görenlerin kanı dondu
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı