Huawei Watch 3 serisi Türkiye’de satışa sunuldu

HarmonyOS işletim sistemine sahip olan Huawei Watch 3 serisi resmi olarak Türkiye’de satışa sunuldu. Huawei Watch 3 ve Watch 3 Pro’nun fiyatı ve özellikleri haberimizde.

Huawei Watch 3 serisi Türkiye’de satışa sunuldu
Huawei Watch 3 serisi Türkiye’de satışa sunuldu
GİRİŞ 06.08.2021 14:29 GÜNCELLEME 06.08.2021 14:29

Huawei, HarmonyOS işletim sistemli ilk akıllı saatleri Watch 3 ile Watch 3 Pro’yu Haziran’da tanıttı. Markanın yeni cihazları, Türkiye’de de satış çıktı. Saatler, Huawei’nin çevrim içi mağazasında yerini aldı. Böylece Huawei Watch 3 ve Watch 3 Pro Türkiye fiyatı belli oldu.

Huawei gövde gösterisiyle geri döndü: Huawei P50 ve Huawei P50 Pro tanıtıldıHuawei gövde gösterisiyle geri döndü: Huawei P50 ve Huawei P50 Pro tanıtıldı

Huawei Watch GT 2 Pro EKG ve Band 6 Pro’yu tanıttıHuawei Watch GT 2 Pro EKG ve Band 6 Pro’yu tanıttı

HUAWEI WATCH 3 SERİSİ FİYATLARI

Çin merkezli teknoloji firması, yeni akıllı saatlerini Türkiye’de tüketicilere sundu. Huawei Watch 3, 4.999 TL fiyat etiketiyle karşımıza çıktı. Huawei Watch 3 Pro ise 5.699 TL fiyatla çevrim içi mağazada yerini aldı. Ayrıca marka, İki cihazdan birini alan kişilere FreeBuds 3‘ü hediye ediyor.

HUAWEI WATCH 3 ÖZELLİKLERİ

Watch 3’ün tasarımı, Huawei’nin önceki akıllı saatlerinden pek farklı görünmüyor. Akıllı saat 60Hz yenileme hızına ve 1000 nit maksimum parlaklığa sahip dairesel 1.43 inç OLED ekrana sahip. Ekran uçtan uca olduğundan bu akıllı saatte dönen çerçeve yoktur. Bunun yerine, Apple Watch’a benzer şekilde döndürülebilen kadran yardımıyla kullanıcı arayüzünü kontrol edebilirsiniz. Saat, kauçuk kayışlı “sportif” bir model, derili “klasik” bir model ve metal bilezikli “elite” bir model dahil olmak üzere birkaç farklı stilde mevcut olacak.

Aktivite takibi için Watch 3; kalp atış hızı takibi, Sp02 sensörü ve uyku takibi dahil olmak üzere önceki modellerle aynı sensörlerin çoğuna sahiptir. Ancak bu sürüm için yeni olan nokta, Fitbit’in geçen yılki Sense akıllı saatine benzer bir sıcaklık sensörü sunmasıdır.

Watch 2 Pro’daki eSIM desteği burada da mevcut. Bu, Watch 3’ün kendi 4G LTE bağlantısı üzerinde, bir telefondan bağımsız olarak da çalıştırılabileceği anlamına geliyor.

4G açıkken Huawei, Watch 3’ten yaklaşık üç günlük pil ömrü elde edebileceğinizi söylüyor. Ancak 4G’yi kapatıp telefonu “ultra uzun ömürlü modda” kullanırsanız, bu süre 14 güne kadar çıkıyor.

HUAWEI WATCH 3 PRO ÖZELLİKLERİ

Huawei, Watch 3’ün yanı sıra 4G açıkken 5 güne kadar, uzun pil ömrü modunda ise 21 güne kadar pil ömrü sunan Watch 3 Pro’yu da bugün duyurdu. Bu akıllı saatteki diğer yenilikler arasında daha üst seviyede bir titanyum yapı ve daha doğru GPS izleme yer alıyor.

Üçüncü taraf uygulama desteği, Huawei’nin ilk HarmonyOS saatlerinde merak edilen en önemli noktalardan biri olarak durmaya devam ediyor. Huawei, uygulamalarını cihazlarına getirmek için geliştiricilerle birlikte çalışacağına söz veriyor.  Emirates Havayolları’nın da aralarında bulunduğu bir dizi uygulama logosunu da gösterdi. Ancak bunun ötesinde, tanıdığımız hizmetlere ait herhangi bir uygulama logosu tanıtımlarda görünmüyor. Ayrıca Huawei, henüz büyük müzik akışı hizmetlerinden herhangi birinin desteğini onaylamadı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü