Microsoft’tan tüm cihazları konsola çeviren Xbox Cloud Gaming

Microsoft, oyuncuların bulut üzerinden oyun oynamasını sağlayan yeni çözümü Xbox Cloud Gaming’i tanıttı. Türkiye’nin de yer aldığı 22 ülkede kullanıma sunulan sistem sayesinde oyuncular tüm cihazları konsol gibi kullanabilecek.

Microsoft’tan tüm cihazları konsola çeviren Xbox Cloud Gaming
Microsoft’tan tüm cihazları konsola çeviren Xbox Cloud Gaming
GİRİŞ 10.08.2021 13:20 GÜNCELLEME 10.08.2021 13:20

Microsoft'un bugüne kadar oyunculara sunduğu en güzel şeylerden birisi, hiç şüphesiz konsol oyunlarının Windows 10'da oynanmasını sağlayan Xbox Game Pass'tır. Aylık abonelik hizmeti sunan bu sistem ile PlayStation'a dişli bir rakip olan Microsoft, sistemi daha ilgi çekici bir hale getirmek için uğraşlar veriyor.

Microsoft tarafından gelen yeni bir habere göre şirket, bilgisayar donanımı ne olursa olsun en yüksek grafiklere sahip oyunların bile sadece internet bağlantısı üzerinden oynanabilmesine olanak sağlayan Xbox Cloud Gaming Beta üzerinde çalışıyor.

Xbox Cloud Gaming sayesinde oyuncular, konsolda çok beğendikleri bir oyunu bilgisayarda, telefonda veya tablette oynama şansına erişecek. Ayrıca konsola indirmeye bir türlü karar veremediğiniz oyunları yine ilk defa bu saydığımız platformlarda deneyebileceksiniz. Xbox Cloud Gaming'in en iyi özelliklerinden biri, yüksek donanımlı bilgisayara ihtiyaç duymadan oyunların tarayıcıdan bile açılmasına izin vermesi. Bunun için tek yapmanız gereken şey, buraya tıklayarak Xbox.com/play sayfasına gitmek ve Microsoft hesabınızla oturum açmak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hasan Öztürk'ten dikkat çeken Cumhur İttifakı yazısı
Şoke eden görüntüler: Gazetecileri tekme tokat dövdüler