Uçakta alev alan telefon paniğe yol açtı! 128 yolculu uçak acil iniş yaptı

Samsung markalı bir telefon uçakta alev alınca büyük bir panik yaşandı ve yolcular tahliye edildi. Akıllı telefondan önce dumanlar çıktığı ve sonra alev aldığı açıklandı.

Uçakta alev alan telefon paniğe yol açtı! 128 yolculu uçak acil iniş yaptı
Uçakta alev alan telefon paniğe yol açtı! 128 yolculu uçak acil iniş yaptı
GİRİŞ 25.08.2021 10:16 GÜNCELLEME 25.08.2021 10:20
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

ABD’de bir yolcunun akıllı telefonu alev aldı. Yaşanan olayda 128 kişinin bulunduğu uçağın acil iniş yaptığı ve yolcuların tahliye edildiği bildirildi.

Uçak mürettebatı, telefondan çıkan dumanları söndürmeye çalışsa da başarısız oldu. New Orleans’tan Seattle’a giden Alaska Airlines‘a ait uçakta gerçekleşen olayda Seattle Havaalanı sözcüsü Perry Cooper bir e-posta ile yanıt verdi. Yaptığı açıklamada telefonun tanınmayacak kadar fazla yandığını söyledi.

Telefonun kalıntılarından modelinin anlaşılmadığını söyleyen Cooper, yanan cihazın sahibinin telefonunun Samsung Galaxy A21 olmasıyla olayın açıklığa kavuştuğunu vurguluyor. Twitter üzerinden olayın büyümesinin ardından pek çok kişinin aklına Samsung Galaxy Note 7’nin patlaması ve firmanın telefonlarını geri çağırması olayı geldi.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Haberde abd ismi geçiyorsa artık herşeye şüpheyle yaklaşıyorum bunlar Samsungu kötülemek için uçağı bile düşürür kimbilir telefonun içine ne koydular.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika... İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi
İsrail lobileri engellemeye çalışıyor: Erdoğan'ın ABD ziyaretinde son durum ne?