Huawei ve TCL ortaklığından yeni telefon: FFALCON Thunderbird FF1

Çinli teknoloji devleri Huawei ve TCL ortaklığıyla geliştirilen FFALCON Thunderbird FF1 teknik özellikleriyle ortaya çıktı. İki rakibin ortak ürünü olan cihaz amiral gemisi donanımıyla geliyor.

Huawei ve TCL ortaklığından yeni telefon: FFALCON Thunderbird FF1
Huawei ve TCL ortaklığından yeni telefon: FFALCON Thunderbird FF1
GİRİŞ 28.08.2021 12:48 GÜNCELLEME 28.08.2021 13:22

Akıllı telefon pazarının hem yerel hem global çapta iki önemli Çinli rakibi bu kez ortak bir model için bir araya geliyor. Yeni model orta seviyede tatmin edici özelliklerle piyasaya çıkacak.

Huawei’nin işletim sistemi HarmonyOS kritik eşiği geçtiHuawei’nin işletim sistemi HarmonyOS kritik eşiği geçti

Huawei gövde gösterisiyle geri döndü: Huawei P50 ve Huawei P50 Pro tanıtıldıHuawei gövde gösterisiyle geri döndü: Huawei P50 ve Huawei P50 Pro tanıtıldı

FFALCON Thunderbird FF1 adı verilen model, TCL'in Çin'de eğlence sistemleri üreten FFALCON markasının ilk telefonu olma özelliğine sahip. İlginç tarafı ise son dönemin düşüşte ki yıldızı Huawei ortaklığında geliştirilmiş olması.

Modelde 6.67 inçlik ekran 120Hz tazeleme hızı sunuyor. Oval çentik tasarımı çerçevesiz görünüme katkı yapıyor. Dimensity 900 yonga setinin güç verdiği telefonda 8GB RAM ve 128GB/256GB kapasite yer alıyor.

 

Arka kısımda 64MP çözünürlüğünde ana sensör, 8MP çözünürlüğünde ultra geniş sensör ve 2MP çözünürlükte derinlik sensörü mevcut. Ön kamera ise 16MP çözünürlüğünde. 4300mAh kapasiteli batarya 66W hızlı şarj ile destekleniyor. FFALCON Thunderbird FF1 için 385$ ve 432$ fiyat etiketi belirlenmiş. Bu model global pazara hangi marka altında çıkacak şimdilik belli değil.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?
Premier Lig ekibi gözünü kararttı! Galatasaray'a Barış Alper Yılmaz piyangosu