HarmonyOS kullanıcı sayısıyla Android ve iOS'a göz dağı verdi

Huawei’nin ABD ambargoları sonrası geliştirdiği kendi işletim sistemi HarmonyOS güncel kullanıcı rakamıyla iOS ve Android’e göz dağı verdi.

HarmonyOS kullanıcı sayısıyla Android ve iOS'a göz dağı verdi
HarmonyOS kullanıcı sayısıyla Android ve iOS'a göz dağı verdi
GİRİŞ 31.08.2021 15:53 GÜNCELLEME 31.08.2021 15:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Huawei, Ağustos ayının başında HarmonyOS'u kullanan cihaz sayısının 50 milyonun üzerine çıktığını açıklamıştı. Şirket, henüz Ağustos bitmeden bu kullanıcı sayısının 70 milyonun üzerine çıktığını açıkladı.

Huawei’nin işletim sistemi HarmonyOS kritik eşiği geçtiHuawei’nin işletim sistemi HarmonyOS kritik eşiği geçti

ABD ambargoları sonrasında özellikle de akıllı telefon pazarında ağır darbe alan Huawei, bu sorunun üstesinden gelmek için çok geçmeden kendi işletim sistemi HarmonyOS’u geliştirmeye başlamıştı. Özellikle de geçtiğimiz 10 milyon yeni kullanıcıya ulaşarak 50 milyon barajını aşmıştı. Şirket, henüz Ağustos bitmeden bu kullanıcı sayısının 70 milyonun üzerine çıktığını açıkladı. Yani şirket sadece Ağustos ayı içerisinde 20 milyon yeni kullanıcıya ulaşmış oldu.

Halihazırda 100’e yakın Huawei ve Honor markalı telefon ve tablet modelinin HarmonyOS 2.0 güncellemesine kademeler halinde kavuşmaya başladığını söyleyebiliriz. Çeşidin bu kadar fazla olmasında Honor markalı telefon ve tabletlerin de büyük katkısı bulunuyor. Ancak bu modellerden bir bölümü kararlı sürüme sahip. Bazıları ise test aşamasında kullanıcılara sunuluyor.

 

YORUMLAR 1
  • temel 2 yıl önce Şikayet Et
    usa kendi kendine zarar verdi akli sira cin yalvaracak daha fazla para kazanacak idi cok iyi oldu rekabet cin yakinda gecer bile biraz eksik olsa super sayilir uygulama zaman ile daha iyi olur bence
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?