Galaxy S21 FE hakkında yeni sızıntı

Samsung’un merakla beklenen Galaxy S21 FE modeli için yeni bilgiler sızdırıldı. Galaxy S21 FE modelinin kullanıcı kılavuzu internette paylaşıldı.

Galaxy S21 FE hakkında yeni sızıntı
Galaxy S21 FE hakkında yeni sızıntı
GİRİŞ 01.09.2021 10:20 GÜNCELLEME 01.09.2021 10:20

Samsung’un yeni akıllı telefonu hakkında detaylar giderek artıyor. Uzun süredir farklı sızıntılarıyla gündeme gelen Galaxy S21 FE, artık tüm detaylarıyla netlik kazandı.

Güney Koreli üreticinin yeni bütçe dostu amiral gemisi konumundaki bu telefonu, Galaxy S21 serisinin en yeni üyesi olarak karşımıza çıkacak ve özellikle de uygun fiyatıyla kullanıcıya hitap edecek. Önümüzdeki aylarda tanıtılması beklenen cihaz, lansman öncesi bu kez de kullanıcı kılavuzu ile sızdırıldı.

Samsung Galaxy A21 Simple tanıtıldıSamsung Galaxy A21 Simple tanıtıldı

Merakla beklenen Samsung Galaxy S21 FE, Play Console’da ortaya çıktıMerakla beklenen Samsung Galaxy S21 FE, Play Console’da ortaya çıktı

GALAXY S21 FE ÖZELLİKLERİ

Galaxy S21 FE’nin teknik özellikleri ve tasarımı hakkında daha önceden çok fazla sızıntı ortaya çıkmıştı. Şimdi ise güvenilir kaynaklardan Sammobile, merakla beklenen bu telefonun kullanıcı kılavuzunu gözler önüne sermeyi başardı.

Buna göre Samsung’un yeni bütçe dostu amiral gemisi telefonu, kullanıcı kılavuzunda da göreceğiniz üzere ekran altında ultrasonic bir parmak izi tarayıcıya sahip olacak. Genel görünüm olarak S21 serisini anımsatan bu telefon, aynı zamanda suya ve toza karşı dayanıklılığını temsil eden IP68 sertifikasıyla donatılacak.

Öte yandan Galaxy S21 FE, arkasında üçlü kamera kurulumuna ev sahipliği yapacak ve bu modülün yanında da bir adet flash ile gelecek. Ses ve şarj girişi cihazın alt tarafında yer alırken, güç ve ses tuşları ise cihazın yan tarafına yerleştirilecek. Ancak microSD kart ve kulaklık jakı gibi önemli noktalardan ne yazık ki bahsedilmiyor.

KAYNAK: SHİFTDELETE, HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hükümetin önündeki en zor problem... Rakamlar her yıl kötüye gidiyor
Dili boğazına kaçan müşterisini böyle kurtardı...