LinkedIn, Instagram’dan kopyaladığı özelliği kaldırıyor

LinkedIn bir süre önce kullanıma sunduğu hikayeler özelliğini kaldıracağını duyurdu. Şirketin üst düzey yöneticisi Hikayeler özelliğinin bu ay sonunda kapatılacağını açıkladı.

LinkedIn, Instagram’dan kopyaladığı özelliği kaldırıyor
LinkedIn, Instagram’dan kopyaladığı özelliği kaldırıyor
GİRİŞ 01.09.2021 11:12 GÜNCELLEME 01.09.2021 11:12

Profesyonel sosyal ağ olarak bilinen LinkedIn, bir süre önce Instagram’daki Hikayeler özelliğini kendi platformuna getirmişti. Bu özellik sayesinde paylaşılan gönderiler 24 saat içerisinde kayboluyordu. Ancak bu özelliğin LinkedIn platformuna uygun olmadığı ortaya çıktı.

İnstagram'da 'telif hakkı uyarısı' tuzağı! Kullananlar dikkat...İnstagram'da 'telif hakkı uyarısı' tuzağı! Kullananlar dikkat...

LinkedIn hacker’ı: ‘700 milyon kullanıcı verisini eğlence için çaldım’LinkedIn hacker’ı: ‘700 milyon kullanıcı verisini eğlence için çaldım’

Linkedin'in üst düzey yöneticilerinden Liz Li, konuyla ilgili bir açıklama yaparak özelliğin kaldırılacağını duyurdu. Li'ye göre Linkedin'deki hikayeler özelliği, eylül ayının sonu itibarıyla erişilmez olacak. Böylelikle Twitter'dan sonra bir platform daha heveslenerek geliştirdiği hikaye özelliğinden vazgeçmiş oldu.

Liz Li, kullanıcıların hikayeler özelliğine de ilgi gösterdiğini ancak yaptıkları incelemeler sonucunda asıl istenen şeyin kalıcı paylaşımlar olduğunu açıkladı. Bunun da hikaye özelliğinin ruhuna aykırı olduğunu söylediğini söyleyen Linkedin yöneticisi, daha iyi bir deneyim sunmak için yeni özellikler üzerinde çalışmaya devam edeceklerine vurgu yaptı.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!