Huawei’nin işletim sistemi HarmonyOS'a tasarım dünyasının Oscar’ı

Huawei’nin yeni işletim sistemi HarmonyOS, Almanya’da gerçekleşen törende uluslararası tasarım ödülüne layık görüldü.

Huawei’nin işletim sistemi HarmonyOS'a tasarım dünyasının Oscar’ı
Huawei’nin işletim sistemi HarmonyOS'a tasarım dünyasının Oscar’ı
GİRİŞ 03.09.2021 11:40 GÜNCELLEME 03.09.2021 11:40
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Huawei tarafından Android ve iOS’a alternatif olarak geliştirilen HarmonyOS işletim sistemi eşi görülmemiş bir büyüme kaydetti. Huawei ve Honor kullanıcılarının hızla geçiş yaptığı HarmonyOS şimdiden 90 milyon kullanıcıya ulaştı.

HarmonyOS kullanıcı sayısıyla Android ve iOS'a göz dağı verdiHarmonyOS kullanıcı sayısıyla Android ve iOS'a göz dağı verdi

“Tasarım dünyasının Oscar’ı” olarak bilinen Alman Red Dot Tasarım Ödülleri, Huawei’nin HarmonyOS işletim sistemine ev sahipliği yaptı. Toplamda iki adet uluslararası tasarım ödülüna lâyık görüldü. HarmonyOS’in kullanıcı arayüzünün yanı sıra cihazlar arası entegrasyon ve etkileşim yeteneklerinin, jüri üyelerinin ilgisini çektiği belirtildi.

ABD YAPTIRIMLARI HUAWEI’YI ENGELLEYEMEDİ

Alman Red Dot Tasarım Ödülü, dört büyük uluslararası tasarım ödülünden biri olarak biliniyor. Bunu yalnızca yaratıcılık ve tasarım konusunda dünyaca kabul görmüş teknolojiler alabiliyor. Bu anlamda ABD’nin her türlü yaptırımına rağmen Huawei’nin HarmonyOS sayesinde elde ettiği başarının artık küresel çapta kanıtlandığını söylemek mümkün. Şu anda 90’dan fazla akıllı telefon modeli işletim sistemini kullanıyor. Bunlardan 56 tanesi Huawei ve Honor’un eski serilerine ait.

YORUMLAR 1
  • Ufuk S 2 yıl önce Şikayet Et
    Biz bu başarıya halk arasında AZİM diyoruz tebrikler huawei
    Cevapla
DİĞER HABERLER
23 Nisan kutlamasındaki Dilan Polat rezaletine soruşturma
Şehirlerarası yollarda dolaşan insanlar tedirgin etti! İşte yaşanan ilginç anlar