Android hatası kullanıcıları kızdırdı!

Android kullanıcıları son günlerde yaşanan bir hata nedeniyle sosyal medyada öfkelerini dile getirdi. Bazı kullanıcılar Android cihazlarında meydana gelen hata nedeniyle iş ve okul gibi yerlere geç kaldıklarını yazdı.

Android hatası kullanıcıları kızdırdı!
Android hatası kullanıcıları kızdırdı!
GİRİŞ 03.09.2021 12:28 GÜNCELLEME 03.09.2021 12:28
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Günümüzde akıllı telefonlar hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline geldi. Hayatımızı kolaylaştıran uygulamalar bazen hayatımızı alt üst edebiliyor. Bunun en yakın örneği son dönemde Android işletim sistemine sahip cihazlarda yaşandı. Google’ın saat uygulamasında meydana gelen hata bazı kullanıcıların işe geç gitmelerine sebep oldu.

Apple'dan Android uyumlu ilk ürün: Beats Studio BudsApple'dan Android uyumlu ilk ürün: Beats Studio Buds

Android işletim sistemi iOS’a %142 fark attıAndroid işletim sistemi iOS’a %142 fark attı

Sosyal medya kullanıcıları, Google Saat uygulamasındaki çalar saat özelliğiyle ilgili sorun yaşadıklarını iddia ediyor. Gelen bilgilere göre, ayarlanan alarmlar telefonda “yaklaşan” olarak görünmüyor veya planlandığı gibi çalışmıyor.

Android kullanıcıları bu hata nedeniyle işe ve okula geç kaldıklarını yazdı.

GOOGLE SAAT UYGULAMASI ALARMI ENGELLİYOR

Olay geçtiğimiz günlerde Reddit kullanıcısı Policeshootout tarafından paylaşılan bir gönderi ile ortaya çıktı. Alarmı çalmadığı için birkaç defa işine geç kalan kullanıcı, ilk önce bunun kendi hatası olduğunu düşündü. Ancak daha sonra alarmı kaçırdığına dair bir bildirim almadığı dikkatini çekti. Denemek için başka bir telefonla da alarm kuran Policeshootout, sorunun kendi telefonunda olduğuna emin oldu.

Bu paylaşımın hemen ardından ise benzer sorunlar yaşayan başka kullanıcılar da şikayetlerini dile getirmeye başladı. Pixel 4a‘ya sahip başka bir kişi, sabah alarmının çalışmayı bırakmasıyla aynı şeyi yaşadı.

Google Saat uygulamasının Play Store‘daki son incelemelerinde sürekli tek yıldızlı yorumlar yer alıyor. Pek çok kişi yaşanan sorun nedeniyle iş ve okul gibi gitmeleri gereken yerlere geç kaldıklarını belirtti.

YORUMLAR 1
  • temel 2 yıl önce Şikayet Et
    ne sorun ya evde bir saat olmaz mi yedek ceplere guven zaten olmaz pili biter bozulur gece yada hata yedek saat denen sey var
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Avrupa'nın 42 büyükşehrinde en pahalı ve en ucuz şehirler: Türkiye'den de bir il var...
Rezalet! 23 Nisan kutlaması adı altında yapılan etkinlik pes dedirtti