WhatsApp’ın iki yeni özelliği ortaya çıktı

WhatsApp, iki yeni özelliği beta versiyonda test etmeye başladı. Kullanıcı deneyimi odaklı olan tarihe göre arama ve son görülmeyle ilgili lan özellikle WhatsApp beta versiyonda ortaya çıktı.

WhatsApp’ın iki yeni özelliği ortaya çıktı
WhatsApp’ın iki yeni özelliği ortaya çıktı
GİRİŞ 07.09.2021 10:33 GÜNCELLEME 07.09.2021 10:33
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

WhatsApp kullanıcı deneyimini geliştirmek adına her hafta yeni özellikler getirmeye başladı. Son olarak iOS’tan Android’e sohbetleri taşıma özelliğini getiren WhatsApp’ta kullanıcıların canını sıkan iki sorun için yeni özellikler ortaya çıktı.

Popüler FMWhatsApp versiyonu Truva atı yayıyorPopüler FMWhatsApp versiyonu Truva atı yayıyor

Telegram, WhatsApp'la dalga geçti: Hangi yıldayız?Telegram, WhatsApp'la dalga geçti: Hangi yıldayız?

WHATSAPP’TA TARİHE DAYALI ARAMA ÖZELLİĞİ

Bir WhatsApp sohbeti içerisinde aradığınız eski tarihli bir mesajı bulmak için dakikalarca uğraşmanız gerekiyor. Arama özelliği kolaylık sağlasa da, hangi kelimeyi bulmak istediğinizi hatırlamıyorsanız yine çözüme ulaşamıyorsunuz. Şirket bu sorunu kesin olarak çözecek bir özellik geliştiriyor.

WhatsApp’ın yeni özelliklerini aylar öncesinden ortaya çıkarmasıyla tanınan WABetaInfo, uygulamanın üzerinde çalıştığı yeniliğin detaylarını paylaştı. Buna göre, WhatsApp yakında bir sohbet içerisinde tarihe göre arama yapılmasına izin verecek. Böylelikle aradığınız mesajları spesifik bir günle filtreleyerek daha kolay bulabileceksiniz. Paylaşılan ekran görüntülerine bakıldığında, WhatsApp’ın gün, ay, yıl seçimine varana kadar kullanıcılara olanak sağladığı gözüküyor.

WHATSAPP SON GÖRÜLME İÇİN YENİ BİR SEÇENEK

WhatsApp’ta son görülme özelliğini kişilere göre ayarlayabileceksiniz. WhatsApp, şimdiye kadar kişilere “Herkes”, “Kişilerim” ve “Hiç Kimse” seçeneklerini sunuyordu. İşte bunlar arasına yakında “Kişilerim Hariç” seçeneği de eklenecek.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • Yavuz 2 yıl önce Şikayet Et
    Whatsapp xml üzerinden mesajları import export yada ortal bir cloud üzerinde iphone android backup restore yapamıyor bu kadar zor olmamali
    Cevapla
  • Ankaralı fatma 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne whatsap mış arkadaş temelli kapansada bizde kurtulsak şehitlerimiz var koronadan insanlar ölüyor hala whstsapta whatsap
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan dikkat çeken Suriye, Somali, Karabağ çıkışı...
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'