Telegram, WhatsApp'la dalga geçti: Hangi yıldayız?

WhatsApp tarafından geçtiğimiz hafta yayınlanan iOS'tan Android'e sohbet geçmişi aktarma özelliği Telegram tarafından dalga konusu oldu.

Telegram, WhatsApp'la dalga geçti: Hangi yıldayız?
Telegram, WhatsApp'la dalga geçti: Hangi yıldayız?
GİRİŞ 06.09.2021 10:34 GÜNCELLEME 06.09.2021 10:34
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

WhatsApp, kullanıcıların yıllardır beklediği iOS‘tan Android‘e sohbet taşıma özelliğini geçtiğimiz günlerde kullanıma sundu. Sohbetlerinizi aktarabilmek için güncel sürümün yüklü olduğunu kontrol edin. Android için 2.21.17.25 sürümü ve üzerine, iOS için ise 2.21.170 sürümü ve üzerine sahip olmanız gerekiyor. WhatsApp’ta sohbet taşıma özelliğini kullanabilmek için bir diğer gereksinim ise Samsung marka telefona sahip olmak.

WhatsApp'tan sohbet baloncukları güncellemesiWhatsApp'tan sohbet baloncukları güncellemesi

Telegram indirme sayısıyla WhatsApp'a meydan okuyorTelegram indirme sayısıyla WhatsApp'a meydan okuyor

Platformun en dişli rakiplerinden Telegram, yeni özelliğe atıfta bulunarak dalga geçti. Doğrudan WhatsApp’ın resmi Twitter hesabını etiketleyerek, sosyal medya kullanıcılarını güldüren o soruyu sordu.

TELEGRAM'DAN WHATSAPP'A MUHTEŞEM SORU

Popüler mesajlaşma uygulaması, WhatsApp’ın tweetine cevap olarak gönderdiği paylaşıma “Hangi yıldayız?” repliğini içeren bir film sahnesi ekledi. Hatırlatmak gerekirse, Telegram’da sohbet aktarma özelliği yıllardır bulunuyor. Örneğin Android telefonunuzdan iPhone’a geçiş yaptığınızda mesajlarınız kaybolmuyor. Telegram’ın buna bağlı olarak yaptığı paylaşım, bir çeşit WhatsApp’a gönderme niteliği taşıyor.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • Arif inanç 2 yıl önce Şikayet Et
    Erken öten Horozun başını keserlermis. Çok gulmeseniz iyi olur bence. Watsup bir hata yapmasa adınız bile duyulmayacaktı.
    Cevapla
  • mtdrgn 2 yıl önce Şikayet Et
    whatsapp ın başarılı olma nedeni ilk çıkmış olması ve medya gücünü elinde bulunduranlar tarafından desteklenmesi. yoksa hiçbir özelliği yok.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?