WhatsApp’tan sohbet silmeye yeni özellik

WhatsApp uygulamasını birden fazla cihazda kullanan kişiler için önemli bir sorun olan sohbet silme özelliği için yeni bir geliştirme duyuruldu.

WhatsApp’tan sohbet silmeye yeni özellik
WhatsApp’tan sohbet silmeye yeni özellik
GİRİŞ 10.09.2021 10:24 GÜNCELLEME 10.09.2021 10:24

WhatsApp’ta aynı anda platform fark etmeden birkaç cihaz kullanabileceğimiz konuşulurken akıllarda bir şüphe olarak kalan mesaj silme özelliği, yeniden şekillendirilecek.

WhatsApp uçtan uca şifrelemeyle ilgili korkutan iddiaWhatsApp uçtan uca şifrelemeyle ilgili korkutan iddia

Kullanıcıların en çok endişe duyduğu platformlarKullanıcıların en çok endişe duyduğu platformlar

Eğer WhatsApp’ı birden fazla cihazla kullananlardansanız bir sohbeti sildiğinizde sohbetin diğer cihazınızdan silinmediğini fark etmişsinizdir. Aslında bu ciddi bir gizlilik sorunu ve çoklu cihaz özelliğiyle birlikte çözülmesi gerekiyordu. Ancak bu yeni sohbet silme özelliği, kendini yeni belli etti. Geliştirilme sürecindeki özelliğin yakın zamanda beta sürecine dahil edilmesini bekliyoruz.

Özellik yayımlandığında yapmanız gerekenler basit; sohbeti her zaman yaptığınız gibi silmeye çalışın. Silme işlemi tüm cihazlarınız ve WhatsApp Web için geçerli olacak. Ayrıca cihazlarınızda kalan fotoğraf ve video gibi ögeleri de silmeniz için tiki işaretlemeniz istenecek.

WhatsApp’ın çoklu cihaz desteğinin ilerleyen günlerde daha fazla platform için sunulmasını bekliyoruz. Özellik herkes için kullanıma sunulduğunda, bu gibi önemli özellikleri uygulamada görmeyi de ummaktayız.

Eğer bir beta kullanıcısıysanız ve özelliği göremiyorsanız endişelenmenize gerek yok, çünkü özellik henüz betaya bile dahil değil.

KAYNAK: SHİFTDELETE, HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt