BiP ve GNÇ en çok indirilen uygulamalar oldu

Mobil uygulama pazar araştırmaları şirketi App Annie tarafından Google Play ve App Store’daki uygulamaların indirme ve aktif kullanıcı sayılarıyla hazırlanan ‘Türkiye'nin Mobil Uygulama Ekonomisi’ raporunda BiP ve GNÇ zirveyi paylaştı.

BiP ve GNÇ en çok indirilen uygulamalar oldu
BiP ve GNÇ en çok indirilen uygulamalar oldu
GİRİŞ 10.09.2021 10:51 GÜNCELLEME 10.09.2021 10:51
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Turkcell’in tamamı Türk mühendislerce geliştirilen uygulamaları, Türkiye’nin en çok tercih edilen uygulamaları arasında yer aldı. Dünyada mobil uygulama pazarı alanında önde gelen analiz platformu App Annie’nin yayınladığı rapora göre, iletişim platformu BiP ve gençlere özel operatör bağımsız kullanılabilen uygulama GNÇ, Türkiye’nin en çok kullanılan uygulamaları arasındaki yerlerini koruduğu belirtildi.

Bilişim 500’de birincilik değişmediBilişim 500’de birincilik değişmedi

4.5 bağlantısıyla 5G deneyimi sunuyor4.5 bağlantısıyla 5G deneyimi sunuyor

BiP, 2021 yılının ilk yarısını kapsayan ‘Türkiye'nin Mobil Uygulama Ekonomisi’ raporunda, kullanımı en yüksek artış gösteren ve aktif kullanıcı sayısı en yüksek uygulamalar sıralamasında ilk çeyrekte 2’nci, 2021 yılının ilk yarısında ise 5’inci sırada yer aldı. BiP, 2021'in ilk yarısında aylık aktif kullanıcı sayısıyla global rakiplerinden daha çok tercih edildi.

GNÇ, ‘en çok indirilen eğlence uygulamaları’nda global rakipleri arasında ilk 10’da yer aldı. Eğlence kategorisinde Türkiye'de en çok indirilen uygulamalar listesine giren GNÇ, Android cihazlarda kendi kategorisinde en çok indirilen uygulama oldu. Rapor, App Store ve Google Play’deki 2021 yılı 1. ve 2. çeyreğine ilişkin aylık ve günlük veriler değerlendirilerek hazırlandı.

 

YORUMLAR 1
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bit o trenı kaçırdı, whatsap skandalı zamanında iyi reklam yapsaydı, sımdı bit epey yol almıstı maalesef whatsaptan çok izin istediği ortaya çıkınca insanlar telegrama kaydı, bip de öyle bipledi kaldı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı