WhatsApp sesli mesajlara yeni özellik

WhatsApp’ın neredeyse en çok kullanılan özelliklerinden biri haline gelen sesli mesajlar için yeni bir özelliğin test aşamasında olduğu ortaya çıktı.

WhatsApp sesli mesajlara yeni özellik
WhatsApp sesli mesajlara yeni özellik
GİRİŞ 06.12.2021 11:11 GÜNCELLEME 06.12.2021 11:11

WhatsApp uygulamasının iOS sürümünde yeni bir özellik test aşamasında yer alıyor. Sesli mesaj kaydederken bir dalga formu gösteriliyor. Şimdi şirket, sesli mesajınızın sohbete gönderildiğinde tam olarak şeklini gösteren bir özellik üzerinde çalışıyor.

Belgeler sızdı: WhatsApp mesajlarını FBI okuyor! Peki diğer uygulamalarda durum nasıl?Belgeler sızdı: WhatsApp mesajlarını FBI okuyor! Peki diğer uygulamalarda durum nasıl?

WhatsApp’ın yeni özelliği için tarih açıklandıWhatsApp’ın yeni özelliği için tarih açıklandı

WABetaInfo’ya göre, bu özellik iOS uygulamasının 2.21.240.18 sürümündeki beta kullanıcıları için gösterilmeye başlandı. Yine de şu anda belirli test kullanıcıları deneyebildiğinden küresel olarak kullanıma açılmadı.

Şimdi WhatsApp, 2.21.240.18 sürümüyle sohbet balonları için ses dalga biçimlerini geri getirme kararı aldı. WABetaInfo, bu özelliği şu an çalışırken görmenin zor olduğunu belirtti. Kaynağın açıklamaları şu şekilde:

Belirli beta test kullanıcıları artık sohbet balonlarında ses dalga biçimlerini görebiliyor. Bu özellik WhatsApp hesabınız için etkinleştirilmişse ses kayıtlarınız için ses dalga biçimlerini görebilirsiniz. Ancak, birinden ses kaydı aldığınızda dalga biçimleri görünmeyebilir.

KAYNAK: SHİFTDELETE, HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sahipsiz köpekten kaçarken düşen genç kızın ayağı kırıldı
Adliyede büyük yüzleşme! Polat ve Banu Parlak karşı karşıya