Instagram Hikayeler için süre güncellemesi

Instagram en popüler özelliği Hikayeler için süreyi 15 saniyeden 60 saniyeye çıkarmaya hazırlanıyor.

Instagram Hikayeler için süre güncellemesi
Instagram Hikayeler için süre güncellemesi
GİRİŞ 16.12.2021 11:34 GÜNCELLEME 16.12.2021 11:34

Instagram’ın Snapchat’ten kopyaladığı Hikayeler özelliği platformun en popüler kısmı haline geldi. Hal böyle olunca Instagram bu kısma birçok yenilik ekleyerek kullanıcı deneyimini artırdı. Şimdi de 15 saniye olan Hikaye süresi için büyük bir güncelleme geleceği gündemde.

Hikayeler özelliğindeki değişimi Türkiye‘den bir Instagram kullanıcısı fark etti. Şu anda sosyal medya platformu, bazı kullanıcıları değişiklik hakkında uyarıda bulunuyor. Elinize telefonu alıp 15 saniyeden uzun bir video kaydederseniz video parçalara bölünüyor. Bu özellikle birlikte videoları bölmek zorunda kalmadan 60 saniyeye kadar Hikayeler’e video yükleyebiliyorsunuz.

Şirket, bu özellikle de kalmayıp bir yeniliği daha test ettiğini duyurdu. Bu noktada diğer hesapları bahsetmeyi ve bir gönderiye konum eklemeyi daha da kolaylaştırıyor. Hikayeler göndermek için yeni bir arayüz üzerinde testlerini sürdürüyor. Şu anda belirttiğimiz bütün özelliklere birtakım kullanıcılar erişiyor. Instagram’ın bunu ne zaman tüm kullanıcılar için kullanıma sunacağı ise henüz belirsizliğini koruyor.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti
Erdoğan talimatı verdi! TCG Anadolu'dan daha büyüğü tasarlanıyor