Robot Süpürge ECOVACS ROBOTICS'ten TrueDetect 3D teknolojisi

“İyi bir Başlangıç için En İyi Çözüm” sloganıyla Türkiye pazarında faaliyet gösteren ECOVACS ROBOTICS’in robot süpürge modelleri ECOVACS DEEBOT T9 ve ECOVACS DEEBOT N8, bir çok yenilikçi teknolojiyi barındırıyor.

Robot Süpürge ECOVACS ROBOTICS'ten TrueDetect 3D teknolojisi
Robot Süpürge ECOVACS ROBOTICS'ten TrueDetect 3D teknolojisi
GİRİŞ 16.06.2022 09:20 GÜNCELLEME 16.06.2022 12:20

ECOVACS DEEBOT T9, zemin temizliğinde mükemmel bir performans sağlamak için süpürme ve paspaslama özelliklerini oda spreyi ile bir araya getiren ilk robot süpürge modeli olarak dikkat çekiyor. DEEBOT'un mobil sistemine bağlanan oda spreyi, üç çeşit koku içeren ve 60 güne kadar dayanabilen değiştirilebilir kapsüllerden oluşuyor. ECOVACS DEEBOT T9, gerçek zamanlı engel algılama ve engellerden kaçınma teknolojisi TrueDetect 3D 2.0, hassas navigasyon sağlayan TrueMapping 2.0, derinlemesine temizlik yapan OZMO™ Pro 2.0 teknolojisiyle kullanıcılarının hayatını kolaylaştırıyor. 

En yeni TrueDetect 3D 2.0’ın algoritması, evin etrafındaki nesnelere çarpmadan sorunsuz bir şekilde süpürme ve paspaslama deneyimi sağlıyor. TrueMapping 2.0 hassas gezinme özelliği ile birlikte ECOVACS DEEBOT T9, herhangi bir iç mekan ortamının düzenini öğrenebiliyor. Evin ana hatlarını doğru bir şekilde tanımlıyor ve temizlik rotasını kesintisiz bir şekilde gerçek zamanlı olarak ezberliyor. OZMO™ Pro 2.0 Elektrikli Salınımlı Paspaslama Sistemi ile DEEBOT T9, kullanıcılara daha sessiz, daha güçlü ve daha verimli süpürme ve paspaslama özelliklerini bir arada sunuyor. T9, 3000Pa yüksekliğinde güçlü bir emiş performansına sahip T9, geliştirilmiş elektrikli salınımlı paspası, hassas moduyla dakikada 480 defaya kadar titreşerek elektronik paspasla kıyaslanabilir güce erişiyor.

ECOVACS DEEBOT N8, kullanıcının rolünü azaltarak sorunsuz bir temizlik deneyimi sunuyor. ECOVACS'ın lider TrueDetect 3D engel algılama ve engellerden kaçınma teknolojisi, TrueMapping lazer tabanlı haritalama ve navigasyon teknolojileri ile güçlendirilen DEEBOT N8, daha güçlü, sorunsuz ve otomatikleştirilmiş bir temizleme deneyimi sunuyor.

TrueDetect 3D teknolojisiyle güçlendirilen ECOVACS DEEBOT N8, 3 boyutlu yapılandırılmış ışık teknolojisi ve 3 boyutlu tarama algoritması kullanarak robotun oda çevresini son derece hassas bir şekilde taramasına ve çarpışmalardan, sıkışmalardan veya dolaşıklıklardan kaçınmasına olanak sağlıyor. TrueMapping lazer tabanlı haritalama ve gezinme teknolojisi sayesinde kat haritaları saniyeler içinde oluşturuluyor. DEEBOT N8, hangi odaların ve katların temizleneceğini seçiyor ve ilgili her bir kat haritası için optimum temizleme yolunu belirleyerek evin içinde akıllıca gezinebiliyor.

Devrim niteliğindeki Basınç Tutma Sistemi, şaşırtıcı derecede düşük gürültü seviyesi ile hem enerji verimliliği hem de yüksek bir süpürme basıncı sağlıyor. MAX+ modu ile DEEBOT N8'in 2600Pa'ya çıkarılan ekstra emiş gücü ise çok daha iyi temizlik sonuçları sunuyor. Hareket Eden Fırça 2.0, derin çatlaklarda biriken tozu bile içine çekebilen en yeni süspansiyon ve fırça tasarımına sahip. OZMO™️ Paspaslama Sistemi, su deposunu doldurmak için robotun defalarca durdurulmasına gerek kalmadan tüm evi verimli bir şekilde temizliyor. ECOVACS DEEBOT N8'deki sensörler, daha güvenli ve daha derin bir temizlik sürecini garanti etmek için paspas modu veya bez nemlendirme özelliğini devre dışı bırakma arasında otomatik olarak geçiş yapıyor. DEEBOT N8 ayrıca tek kullanımlık paspas ve lekeleri etkin bir şekilde çıkaran ve zeminleri temiz tutan özel bir temizleme formülü ile birlikte geliyor. Zeminlere taze ve doğal bir koku bırakarak bakterilerin %99,26'sını yok edebiliyor.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!