Samsung bulanık fotoğrafları netleştiren Samsung Galaxy Enhance-X uygulamasını yayınladı

Samsung tarafından tüm Galaxy serisi cihazlara sunulan Samsung Galaxy Enhance-X isimli uygulama ile bulanık fotoğraflar netleştirilebiliyor, düşük çözünürlükteki fotoğraf daha yüksek bir çözünürlüğe kalite kaybı olmadan dönüştürülebiliyor.

Samsung bulanık fotoğrafları netleştiren Samsung Galaxy Enhance-X uygulamasını yayınladı
Samsung bulanık fotoğrafları netleştiren Samsung Galaxy Enhance-X uygulamasını yayınladı
GİRİŞ 18.07.2022 09:33 GÜNCELLEME 18.07.2022 09:33

Akıllı telefon satışlarında lider teknoloji devi Samsung’un, "Samsung Galaxy Enhance-X” isimli yeni bir uygulaması yayınladı. 7 Temmuz'da yayınlanan Samsung Galaxy Enhance-X, artık beğenilen ancak teknik nedenlerle bulanık olan fotoğrafların silinmesine engel olacak.

Yapay zekâ içeren Galaxy Enhance-X uygulamasına Android 10 ve üstü işletim sistemine sahip tüm Galaxy telefonlar erişebiliyor. Uygulamanın en dikkat çeken özelliği  bulanık fotoğrafları netleştirebiliyor olması. Üstelik Play Store'da yer alan alternatiflerine kıyasla tamamen ücretsiz.

Uygulama karanlıkta çekilmiş fotoğrafları da daha aydınlık hale getirebiliyor ve upscale işlemi ile kalite kaybı olmadan fotoğraf çözünürlüğünü yükseltebiliyor.

Uygulama Samsung tarafından Galaxy cihazlara özel geliştirilmiş yapay zekâdan güç alıyor. Sahip olduğu yapay zekâdan ile fotoğraflardaki yansımaları da kaldırabiliyor ve renkleri gerçekçi bir hale getirerek fotoğraflara canlılık katabiliyor.

Uygulamaya yalnızca Galaxy Store mağazası üzerinden "Samsung Galaxy Enhance-X" adını aratarak ulaşılabiliyor. Uygulama yalnızca 122 MB boyutunda. Ayrıca uygulama içi satın alma olmadan tüm özellikler ücretsiz bir şekilde kullanılabiliyor.

KAYNAK: HABER7
Mustafa Çokyaşar Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Mustafa Çokyaşar
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dili boğazına kaçan müşterisini böyle kurtardı...
Türk SİHA'lar başrolde: Türkiye, Afrika ülkelerinin devlet gücünü artırıyor!