Windows 11 görev çubuğuna çok fazla uygulama açanlara özel 'taşma menüsü' eklendi

Microsoft'un birkaç aylık işletim sistemi Windows 11, geliştirilmeye devam ediliyor. Yazılım devi yakında Windows 11 görev çubuğu için oldukça kullanışlı bir güncelleme yayınlayacak.

Windows 11 görev çubuğuna çok fazla uygulama açanlara özel 'taşma menüsü' eklendi
Windows 11 görev çubuğuna çok fazla uygulama açanlara özel 'taşma menüsü' eklendi
GİRİŞ 22.07.2022 16:40 GÜNCELLEME 22.07.2022 16:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Microsoft tarafından geçtiğimiz aylarda yayınlanan Windows 11, geliştirilmeye devam ediyor. Bu kapsamda Microsoft, görev çubuğuna oldukça kullanışlı yeni bir özellik ekliyor.

Microsoft, Windows 11'in son Insider sürümünde görev çubuğu eklenen yeni özelliği test ediyor. 

Güncelleme ile birlikte görev çubuğuna yeni bir taşma menüsü ekleniyor. Bu sayede aynı anda çok fazla uygulama açmak zorunda kalan veya düşük çözünürlükte Windows 11 kullanan kullanıcılara büyük bir kolaylık sunulmuş olacak.

Yeni taşma menüsü görev çubuğunda üç nokta simgesi şeklinde görülecek. Simgeye tıklandığında açılan menüde uygulamalara daha rahat bir erişim sağlanacak. Bu menü aynı zamanda görev çubuğunun tüm özelliklerine de sahip olacak.

Halihazırda bulunan görev çubuğunda çok fazla uygulama açtığınızda mevcutta aktif olarak kullandığınız uygulamalar görülüyor ve diğer açık uygulamalara erişim kısıtlı tutuluyor. Dolayısıyla getirilecek olan bu özellik sayesinde işlevsellik konusunda önemli bir adım atılmış olacak.

Mustafa Çokyaşar Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Mustafa Çokyaşar
YORUMLAR 1
  • Muro 1 yıl önce Şikayet Et
    Saçma sapan şey yerine bütün eski pc de uyumlu yaparsın insanlar yeni pc almaz program pc satmak için uyumlu yapmıyorlar amma hepsi ağaç orman der çevre de eski pc çöpe mı gitsin adam gibi bütün pc uyumlu yap
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
Kalkınma Yolu Projesi ile Türkiye-Irak ticaretinde 20 milyar dolar hedefi