Reklamlı Netflix aboneliğinin Türkiye fiyatı ortaya çıktı

Netflix, daha fazla abone çekmek için uzun bir süredir reklamlı bir abonelik türü üzerinde çalışıyor. Reklamlı aboneliklerin reklamlı üyelikten fiyat bilgisi sızdırıldı.

Reklamlı Netflix aboneliğinin Türkiye fiyatı ortaya çıktı
Reklamlı Netflix aboneliğinin Türkiye fiyatı ortaya çıktı
GİRİŞ 28.08.2022 17:32 GÜNCELLEME 28.08.2022 17:32
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz yıl içerisinde yüzbinlerce abone kaybeden Netflix, akış hizmeti servislerinde tekrar tahtını almak için çabalıyor. Bu doğrultuda firma, geçtiğimiz aylarda Microsoft ile beraber reklam destekli bir üyelik üzerine çalıştığını duyurmuştu. Şimdi de bu servisten ilk olası fiyat bilgisi sızdırıldı.

Bloomberg, reklamlı Netflix’in 7 ila 9 dolar arasında bir fiyata sahip olacağını belirtti. Netflix’in şimdiki en ucuz aylık aboneliği şu anda 9,99 dolar. Reklamlı Netflix’in hangi ülkelerde kullanıma açılacağı ise şimdilik belli değil. Ülkemizde özel fiyat stratejisi kullanan firma, reklamlı aboneliği ülkemizde kullanıma sunması halinde bu abonelik için yaklaşık 20-30 TL’lik bir fiyatı görmemiz mümkün.

Son aylarda dikkatleri üzerine çeken reklamlı Netflix modeli, standart aboneliklere göre birçok dezavantaja sahip olacak. Saat başı 4 dakika reklam sunacak olan üyelik, kullanıcıların dizi ve filmleri indirmesine de izin vermeyecek. Ayrıca telif hakları anlaşmasından dolayı Netflix'teki her içerik bu abonelik türünde gösterilmeyecek.

Mustafa Çokyaşar Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Mustafa Çokyaşar
YORUMLAR 1
  • temel 1 yıl önce Şikayet Et
    her bes dk reklam mi bakacagim youtube gibi benzeri sayisiz uygulama var arada reklam olur da bes dk ise cok fazla yada biz de reklam gibi olur ise degmez zaten burda olan butun dizi filmler sanal da var
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'in savunma maliyeti dudak uçuklattı
Sancaktepe'deki jakuzi yalanı böyle patladı! Fondaş medyayla şov girişimi fos çıktı