Netflix Türkiye fiyatlarına zam yapıldı

Netflix Türkiye, reklamlı abonelik paketini piyasaya sürmeden fiyatlarını artırma kararı aldı. Zam sonrası bazı paketler aylık 100 lira sınırına dayandı.

Netflix Türkiye fiyatlarına zam yapıldı
Netflix Türkiye fiyatlarına zam yapıldı
GİRİŞ 13.09.2022 09:10 GÜNCELLEME 13.09.2022 09:22
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Netflix Türkiye geçtiğimiz aylarda aldığı zam kararı sonrası Temel paket 37,99 TL, Standart paket 57,99 TL, Özel paket ise 77,99 TL'den alıcı buluyordu.

Netflix hızla abone kaybetmesine rağmen yeni bir zam kararı daha aldı. Şirket, Türkiye fiyatlarını 13 Eylül itibarıyla güncelledi. Zam sonrası yeni fiyatlar şu şekilde oldu:

  • Temel paket 45,99 TL
  • Standart paket 69,99 TL
  • Özel paket ise tam 93,99 TL

Zam kararıyla ilgili Netflix Türkiye tarafından yapılan açıklamada zammın kullanıcılara aşamalı bir şekilde yansıtılacağı belirtilerek şu ifadelere yer verildi:

“Yeni üye olacak kullanıcılarımız için yeni ücretler geçerli olacak, mevcut üyelerimizin tümü içinse bu değişiklik aşamalı olarak sunulacaktır. Mevcut üyelerimiz plan değişikliği yapmamışlarsa, üyelik ücretleri değişmeden 30 gün önce bir e-posta göndererek bilgilendirme yapacağız.”

Zam kararının kasım ayında açılması beklenen reklamlı abonelik öncesi alınması dikkat çekti. Yeni fiyatlarla birlikte reklamlı aboneliğin de beklendiği gibi ucuz olmayacağı tahmin ediliyor.

Netflix'te reklamlı aboneliğin kullanıma sunulacağı tarih belli olduNetflix'te reklamlı aboneliğin kullanıma sunulacağı tarih belli oldu

Reklamlı Netflix aboneliğinin Türkiye fiyatı ortaya çıktıReklamlı Netflix aboneliğinin Türkiye fiyatı ortaya çıktı

Netflix şifre paylaşımını engellemede kararlı! Ev başına ücret alınan yeni abonelikNetflix şifre paylaşımını engellemede kararlı! Ev başına ücret alınan yeni abonelik

Mustafa Çokyaşar Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Mustafa Çokyaşar
YORUMLAR 5
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Internetten bedavaya film izlenen yuzlerce site var. niye netflix e sinirli sayidaki film arsivi ve lgbt li icerik icin para odenirki. Mac yayini olsa anlardim.
    Cevapla
  • cemillllll 1 yıl önce Şikayet Et
    Eee fatih terimi oynatmak kolaymı :)
    Cevapla
  • hello 1 yıl önce Şikayet Et
    her türlü ahlaksızlık var bu platformda. çoluğunuz çocuğunuz zarar görmesin desteklemeyin, abone olmayın bu edepsiz ve sapık filmleri gösteren bu sisteme. allah hesap sorar.
    Cevapla
  • isimsiz 1 yıl önce Şikayet Et
    ahlaksızlığı yaymaya çalışan bir platformu müslümanlar neden izler? netflix = eşcinsellik propogandasi
    Cevapla
  • SivriBiber 1 yıl önce Şikayet Et
    ben aylar önce iptal ettirdim fitne ve sapkınlık yayın organını
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin hamlesi dengeleri değiştirecek! Dünya denklemi açısından yeni bir milat
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!