Facebook artık NFT'leri destekliyor

Facebook kullanıcıları cüzdanlarında tuttukları NFT koleksiyonları ana akışta artık paylaşabilecek. Mevcut özellik daha önce Instagram için de sunulmuştu.

Facebook artık NFT'leri destekliyor
Facebook artık NFT'leri destekliyor
GİRİŞ 30.08.2022 09:29 GÜNCELLEME 30.08.2022 09:29

Geçtiğimiz haftalarda Instagram'da NFT koleksiyonlarını paylaşabilme imkânı tanıyan Meta, bu haftadan itibaren Facebook üzerinden de NFT koleksiyonların paylaşılabileceğini duyurdu. Böylece hem Instagram hem de Facebook üzerinde NFT paylaşımı mümkün oldu.

Geçtiğimiz aylarda test edilmeye başlanan özellik artık son kullanıcıya da sunuldu. NFT paylaşım kuralları Instagram ile benziyor. İlk etapta Coinbase ve Dapper cüzdanları ile Flow, Ethereum, Polygon ağlarında çıkarılan NFT koleksiyonlarının Facebook’ta paylaşılması mümkün olacak. Sonraki dönemde Rainbow, MetaMask, Trust Wallet cüzdanlarına da destek sunulacak.

NFT paylaşımının herhangi bir ücreti yok. Paylaşım esnasında NFT koleksiyonunu oluşturan ve çıkaran kişilerin eğer izinleri varsa isimleri başlığın hemen altında görünecek. Kullanıcıların sadece cüzdanlarını Facebook hesabına bağlamaları yeterli olacak.

Mustafa Çokyaşar Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Mustafa Çokyaşar
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail lobileri engellemeye çalışıyor: Erdoğan'ın ABD ziyaretinde son durum ne?
Anne ve bebeğine önce otomobil, sonra kamyonet çarptı! Mardin'de feci kaza