Elon Musk'tan yeni Twitter kararı! Askıya alınacak

Twitter CEO'su Elon Musk, sosyal medyanın en doğru bilgi kaynağı haline gelmesi gerektiğini söyleyerek, parodi olduğunu açıkça belirtmeyen taklitçi hesapların kalıcı olarak askıya alınacağını duyurdu.

GİRİŞ 07.11.2022 11:30 GÜNCELLEME 07.11.2022 12:03
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sosyal medya şirketi Twitter’ın yeni sahibi Elon Musk, taklit hesapları kalıcı olarak askıya alacaklarını bildirdi.

Elon Musk, Twitter'dan yaptığı açıklamada, profiline "parodi hesap" ifadesinin konulmaması halinde taklit hesapların kalıcı olarak askıya alınacağını belirtti.

Musk, paylaşımında onaylı hesap olarak bilinen "mavi tik" uygulamasını ücretli hale getirdiğini ve herhangi bir isim değişikliğinin, "mavi tik rozeti"nin geçici kaybolmasına neden olacağını ifade etti.

Öte yandan, geçmişte söz konusu hesaplar askıya alınmadan önce uyarı yapıldığını anımsatan Musk, yeni dönemde herhangi bir uyarının yapılmayacağını kaydetti.

Musk, onaylı hesap uygulamasının yaygınlaşmasıyla toplumun sesinin daha güçlü çıkacağını savunarak, Twitter'ın "dünyadaki en doğru bilgi kaynağı" olması gerektiğine işaret etti.

Twitter'da ücretli dönem resmen başladıTwitter'da ücretli dönem resmen başladı

Elon Musk, Twitter'ın zararını açıkladı!Elon Musk, Twitter'ın zararını açıkladı!

KAYNAK: AA
Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Bir vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaş yapayım derken göz çıkaracaklar. Kitleleri algıyla daha kolay yönetmekten başka bir halta yaramayan asosyal medya sizin olsun.
    Cevapla
  • HASSAN 1 yıl önce Şikayet Et
    bizdeki sahte profesör hesapları yandı desene
    Cevapla
  • Ne yazık ki 1 yıl önce Şikayet Et
    Abd derin devleti tasarlamadığını bilsem sevineceğim ama ABD derin Devleti planlamasa bile önlemini almıştır o 8 doları da Öder ABD Twitter’da trollüğü bedavaya yaptıklarını sanmıyorum o menfaat düşkünlerinin zaten maaş alıyorlardır o maaaşı ödeyen onlara yalandan mavi tık veren 8 doları da Öder
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, 3 İsrail askerinin öldürüldüğü anları paylaştı!
Karadeniz gazı için yol açıldı: Türkiye artık Avrupa'ya satabilecek