Dünyanın en iyi mobil kamerası: Mate 50 Pro

Son teknoloji 50 MP Ultra Diyafram Kamerası, dünyanın f/1.4'ten başlayan ilk 10 seviyeli ayarlanabilir fiziksel diyaframı, üstün performans ve DXOMARK tarihindeki en yüksek puan olan 149 puanla HUAWEI Mate 50 Pro, var olan en iyi fotoğrafçılık akıllı telefonu oldu

Dünyanın en iyi mobil kamerası: Mate 50 Pro
Dünyanın en iyi mobil kamerası: Mate 50 Pro
GİRİŞ 10.01.2023 14:57 GÜNCELLEME 10.01.2023 14:57
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Güçlü kamera özelliklerine ek olarak, yeni Mate 50 Pro, eksenel simetriye sahip özel Mate Serisi tasarım dilini sürdürüyor. Aynı zamanda zarif “Clous de Paris” adım desenli kabartma tasarımını ilk kez kullanıyor ve en ince ayrıntısına kadar hazırlanmış yeni bir tür güzelliği sergiliyor.

Yeni Mate 50 Pro’nun özel turuncu vegan deri versiyonu, İsviçre'nin SGS'sinin beş yıldızlı camdan düşmeye karşı dayanıklılık sertifikası ile doğrulandığı gibi, onu daha esnek ve düşmeye karşı dayanıklı kılan "Kunlun Glass" ekran camıyla kaplandı. Bu, malzeme bilimi alanında bir başka HUAWEI atılımına işaret ederek, bu sertifikayı alan ilk akıllı telefon olmasını sağlıyor. HUAWEI'nin yeni amiral gemisi akıllı telefonu, su altında 6 metreye kadar IP68 dereceli su direncini de destekleyerek ıslak ve tozlu ortamların kolayca üstesinden gelinmesini sağlıyor.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 1
  • arslantürk 1 yıl önce Şikayet Et
    h dünyanın en iyi markasıdır abd ambargolarına rağmen hala en iyi amiral gemisi konumunda...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım