Türk Telekom’dan PUBG MOBILE’a özel internet paketleri

Türk Telekom, mobil oyuncuların internet ihtiyacına yönelik hayata geçirdiği ‘PUBG MOBILE’ internet paketlerini duyurdu.

Türk Telekom’dan  PUBG MOBILE’a özel internet paketleri
Türk Telekom’dan PUBG MOBILE’a özel internet paketleri
GİRİŞ 12.01.2023 16:18 GÜNCELLEME 12.01.2023 16:18

Gelişen oyun ekosisteminde kullanıcı deneyimi odaklı yenilikler ve avantajlar sunan Türk Telekom, mobil oyuncuların tutkunu olduğu PUBG MOBILE’a özel ek internet paketlerini hayata geçirdi. Faturalı ve faturasız mobil müşterilerin haftalık veya aylık olarak yararlanabileceği ek paketler, oyun tutkunlarının diledikleri her yerde PUBG MOBILE’ın keyfini çıkarmalarını sağlıyor.  

Türk Telekom’dan PUBG MOBILE’a özel internet paketleri

 ‘PUBG MOBILE’ özel ek paketler kapsamında; Türk Telekom faturalı müşteriler, haftalık sınırsız interneti faturalarına ek 25 TL karşılığında kullanabilirken, aylık sınırsız internete yalnızca 49 TL’ye sahip olabiliyor. Türk Telekom faturasız müşteriler ise PUBG MOBILE’a özel haftalık 15GB interneti 25 TL karşılığında kullanabilirken aylık 30GB internete 49 TL’ye sahip olabiliyor.

Türk Telekom mobil müşterileri; Türk Telekom uygulaması, SMS, Türk Telekom mağazaları veya müşteri hizmetleri üzerinden kayıt olarak paketlerden yararlanabiliyor. SMS kanalı ile kayıt olmak isteyen müşteriler HAFTALIK PUBGM yazıp 5555’e kısa mesaj göndererek haftalık paketlere, AYLIK PUBGM yazıp 5555’e kısa mesaj göndererek aylık PUBG MOBILE paketlerine sahip olabiliyor. 

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ankara'daki kritik ziyaret sonrası MSB kaynaklarından dikkat çeken Eurofighter açıklaması!
Süleyman Soylu sessizliği bozdu! 3 isme tepki gösterdi