Whatsapp'a bültenler özelliği ekleniyor

Yayınladığı her yeni özelliğiyle kullanıcıları kendisine hayran bırakan Whatsapp, bir sonraki yeni özelliğiyle birlikte haber yayını yapan kaynaklardan içerikler sunacak. Çok konuşulacak olan özellik şimdilik sadece beta sürümde yer alıyor.

Whatsapp'a bültenler özelliği ekleniyor
Whatsapp'a bültenler özelliği ekleniyor
GİRİŞ 22.02.2023 16:56 GÜNCELLEME 23.02.2023 10:44
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Meta şirketinin anlık görüntülü arama ve mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp, son günlerde adından oldukça söz ettirecek yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Whatsapp'ın bir mesajlaşma uygulamasından fazla olması, onu diğer uygulamalardan ayırıyor. Neredeyse üç telefondan ikisinde yüklü olan mesajlaşma uygulaması, kullanıcılara sevdikleriyle anlık olarak iletişime geçmelerini sağlayarak onların kesintisiz bir iletişim kurmalarını sağlıyor.

BÜLTENLER ÖZELLİĞİ EKLENİYOR

Wabetainfo tarafından yayınlanan haberde Whatsapp Messenger'ın kısa bir süre sonra bültenler özelliğine kavuşacağı belirtiliyor. Android için yayınlanan 2.23.5.3 sürümüne ait WhatsApp Messenger beta programında "Bültenler" özelliğine değinilirken, özelliğin ayrı bir uygulama gerektirmeden gömülü bir araç olarak kullanılacağı belirtiliyor. 

Whatsapp yeni özelliklerini kullanıma sunduWhatsapp yeni özelliklerini kullanıma sundu

İsteğe bağlı kapatıp açılabilecek olan bu özelliğin durum kısmında haberlere ait bir bölüm olarak yer alacağı söyleniyor. Ayrıca yayınlanan bültenler özelliği üzerinden kullanıcılar haber yayını yapan kişileri veya doğrudan yayıncının haberlerini arayabileceğine değiniliyor. Örneğin kullanıcılar Haber 7'nin internet sitesi üzerinde yayınlanan içerikleri takip edip okuyabilmeleri için haber7.com'un Whatsapp bültenler üzerinde açmış olduğu hesabı takip ederek ulaşabilecek. Kullanıcılar İlgi çekici olarak gördüğü haberleri bültenlerde yer alan paylaşma butonuyla kolaylıkla sevdikleri kişilere gönderebilecek. Aynı şekilde Whatsapp Messenger uygulaması ile bültenlerdeki yayınlar hakkında yorum yapıp beğenebilme özelliğini de kullanabilecekler.

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Elif 1 yıl önce Şikayet Et
    Hiç ihtiyaç gereksinimi olmayan birşey için boşuna uğraşıyorlar. Haberleri bültenleri her yerden takip ediyoruz zaten. Bir tane EDEPLİ uygulama vardı oda whatsaptı şimdi bunu da bozmaya çalışıyorsunuz tebrikler
    Cevapla
  • viyana68 1 yıl önce Şikayet Et
    bu dedi zaten var
    Cevapla
  • Tarık 1 yıl önce Şikayet Et
    Yakında kullanılamaz hale gelecek anlaşılan.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyat ve stokçuluğa ağır yaptırım! Gözler Meclis'e çevrildi
İstanbul'daki 1 Mayıs gösterilerinde gözaltına alınan 65 şüpheliden 38'i tutuklandı