Whatsapp yeni özelliklerini kullanıma sundu

Whatsapp Messenger yayınladığı son güncelleme ile kullanıcıların dikkatini çekecek. Yayınlanan güncelleme ile durumlara emoji ile tepki verebilecek ve paylaşılan durumları sadece hedef kitlenizin görmesini sağlayabileceksiniz.

Whatsapp yeni özelliklerini kullanıma sundu
Whatsapp yeni özelliklerini kullanıma sundu
GİRİŞ 23.02.2023 10:41 GÜNCELLEME 23.02.2023 10:41

Yayınladığı güncellemeler ile daha donanımlı hale gelen whatsapp kullanıcıların çok seveceği özelliklerin bulunduğu yeni bir güncelleme yayınlandı. Uygulamayı güncelleyen kullanıcılar, rehberlerindeki kişilerin durumlarına emoji ile tepki verebilecek. Yeni güncelleme ile yayınlanan diğer bir özellik ise kullanıcıların gizliliğine yönelik. Whatsapp'ta durum paylaşırken artık içiniz daha rahat olacak.

EMOJİ İLE TEPKİ VERİLECEK

Bildiğiniz üzere paylaşılan durumlara emoji ile tepki vermek birçok sosyal medya uygulamalarında mevcuttu. Özellikle de hemen hemen herkesin telefonunda yüklü olan Instagram, bu özelliği reels özelliğini sunduğundan beri bulundurmakta. Artık Instagram'da olduğu gibi Whatsapp'ta da sevdiklerinizin durumlarına emoji ile kolaylıkla tepki verebileceksiniz.

DURUM GİZLİLİĞİNDE YENİ DÖNEM

Yayınlanan güncellemeye göre kullanıcılara sunulan bir diğer özellik ise paylaşılan durumların gizliliği hakkında. Kullanıcılar resimleri veya videoları durum olarak paylaşmadan önce, sadece seçerek oluşturdukları hedef kitlenin görmesini sağlayabilecek.

Whatsapp'a bültenler özelliği ekleniyorWhatsapp'a bültenler özelliği ekleniyor

Daha önceden bu işlemin yapılması için ayarlardan durum gizliliği bölümünde yer alan rehberde kişilerin tek tek listeye eklenmesi veya kaldırılması gerekiyordu. Ancak yeni güncelleme ile birlikte artık oluşturduğunuz hedef kitleye tek bir tıklamayla seçebileceksiniz. Örneğin sadece ailenizin görmesini istediğiniz bir durum paylaşırken daha önceden aileniz için oluşturduğunuz listeyi seçmeniz yeterli olacaktır.

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
3. Dünya savaşı çıkarsa müttefikimiz kim olsun? İşte dikkat çeken Türkiye detayı...
Fahiş fiyat ve stokçuluğa ağır yaptırım! Gözler Meclis'e çevrildi