WhatsApp'a beklenen özellik geliyor. Gönderdiğimiz yanlış mesaj artık canımızı sıkmayacak

Popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp Messenger'a yeni bir özellik ekleniyor. Gelecek olan yeni özellik ile birlikte yanlış yazdığımız mesajları artık düzeltebileceğiz.

WhatsApp'a beklenen özellik geliyor. Gönderdiğimiz yanlış mesaj artık canımızı sıkmayacak
WhatsApp'a beklenen özellik geliyor. Gönderdiğimiz yanlış mesaj artık canımızı sıkmayacak
GİRİŞ 24.02.2023 11:51 GÜNCELLEME 24.02.2023 11:51

İletişimi kolaylaştırmak için özelliklerine bir yenisini daha ekleyen Whatsapp, bizlere yanlışlıkla gönderdiğimiz mesajları yeniden düzenleyebilme fırsatını sunacak. WABetaInfo'nun aktardığı habere göre, daha önce Android beta sürümü için tanıtılan özellik son olarak iOS beta sürümü için görüldü.

Yeni gelen özellik ile birlikte yanlışlıkla gönderdiğimiz mesajın üzerine basılı tutup "Düzenle" seçeneğine dokunmamız düzeltmek için yeterli olacak. Belirtilen özelliğin sadece mesaj gönderildikten sonra 15 dakika içinde kullanılabileceği belirtildi. Yani süreli mesajlarda olduğu gibi mesajları silme özelliğinin de bir süresi bulunacak. 

Whatsapp'a bültenler özelliği ekleniyorWhatsapp'a bültenler özelliği ekleniyor

DÜZENLEDİĞİMİZ MESAJLARI KARŞI TARAF GÖREBİLECEK

Whatsapp, gönderdiğimiz yanlış mesajı düzenlediğimiz an karşı tarafa etiket içinde "düzenlenmiş" uyarısında bulunacak. Edinilen diğer bilgilere göre gönderilen mesajları düzenleme özelliği sadece metin olarak gönderilen mesajlar için geçerli olacak; fotoğraf, belge ve video gönderilirken altına eklenen açıklama yazıları, mesaj gönderildikten sonra düzenlenmeyecek.

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?