WhatsApp bilinmeyen numaralardan gelen çağrıları sessize alacak

WhatsApp, bilinmeyen numaralardan gelen çağrıların otomatik olarak sessize alınması için yeni özelliğini beta kullanıcıları için yayınladı. Test aşamasında olan bu özelliğin ilerleyen günlerde herkese sunulacağı söyleniyor.

WhatsApp bilinmeyen numaralardan gelen çağrıları sessize alacak
WhatsApp bilinmeyen numaralardan gelen çağrıları sessize alacak
GİRİŞ 05.03.2023 15:12 GÜNCELLEME 05.03.2023 15:16

WhatsApp uzun zamandır beklenen özelliğe sonunda kavuşuyor. WABetaınfo'nun yayınladığı habere göre WhatsApp bizleri artık bilinmeyen numaralardan gelen aramaların bildirimlerinden kurtaracak.

Henüz geliştirilme aşamasında olan özellik şu an sadece beta programında yer alan kullanıcılar için kullanımda. Gerekli testlerin tamamlanmasının ardından söz konusu özelliğin yeni güncellemeyle herkese geleceği söyleniyor.

BİLİNMEYEN NUMARALAR OTOMATİK OLARAK SESSİZE ALINACAK

WhatsApp, yayınlayacağı güncelleme ile birlikte bilinmeyen numaralardan gelen aramaları otomatik olarak sessize alacak. Kullanıcı memnuniyeti için rahatsızlık oluşturan nedenleri ortadan kaldırmaya çalışan WhatsApp, getireceği bu özellik ile bizleri bilinmeyen numaraların yaşattığı rahatsızlıktan kurtaracak.

Meta, Yapay Zeka'yı Whatsapp ve Messenger'a getiriyor: Artık daha akıllı olacaklarMeta, Yapay Zeka'yı Whatsapp ve Messenger'a getiriyor: Artık daha akıllı olacaklar

Sevdiklerinizle yaptığınız görüşmeler sırasında gelen bilinmeyen numaralı çağrılar, konuşmayı bölüp dikkatinizi dağıtabiliyor. Tam bu noktada WhatsApp'ın yeni ekleyeceği özellikle birlikte bu sorun ortadan kalkıyor. Arama sırasında bilinmeyen numaralardan gelen çağırılar sessize alınarak, sevdiklerinizle birlikte konuşmanızın kesintisiz devam etmesi sağlanacak.

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı
Kiralık evlere yeni uygulama: 500 bin TL ceza gelebilir