Çıkamadığınız WhatsApp grupları tarih oluyor!

WABetaInfo'nun haberine göre WhatsApp yeni getireceği özellik ile bizi büyük bir dertten kurtaracak. Yeni gelecek özellikle birlikte artık çıkmak isteyip çıkamadığımız gruplar bizim için büyük bir sorun haline dönüşmeyecek.

Çıkamadığınız WhatsApp grupları tarih oluyor!
Çıkamadığınız WhatsApp grupları tarih oluyor!
GİRİŞ 07.03.2023 15:55 GÜNCELLEME 07.03.2023 15:56

WABetaInfo'nun yayınlamış olduğu habere göre WhatsApp, kullanılmayan grup sohbetleri için "Süresi Dolan Gruplar" adlı yeni bir özellik geliştiriyor. Akıllı telefonların hayatımıza girmesiyle birlikte vazgeçilmez bir mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp'ın, uzun süre sessizde olan gruplar için yeni bir özellik üzerinde çalıştığı söyleniyor.

WhatsApp geri adım atarak AB kurallarına uymayı kabul etti!WhatsApp geri adım atarak AB kurallarına uymayı kabul etti!

WHATSAPP GRUPLARI KENDİNİ İMHA EDECEK

WABetaInfo kaynağında belirtilen WhatsApp özelliğinin gelmesi durumunda, artık zorunluluktan dolayı çıkamayıp sessize aldığımız gruplar arşivde durmayacak! Yeni özelliğe göre kullanıcılar oluşturdukları grup için son kullanma tarihi belirleyecek. Bunun ardından grup katılımcısının belirlediği tarihin gelmesiyle birlikte WhatsApp grubu kendini tarihi seçen katılımcı için imha ederek silecek.

Oluşturulan grubunun kendi kendine silinmesi için belirli tarih aralıkları seçilecek. Ayrıca kullanıcılar belirli tarihler dışında da istedikleri tarih aralığını seçebilecek. Buna ek olarak, her katılımcı bunu kendine göre seçtikleri bir tarihte yapabilecek.

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi