Google'dan beklenmedik duyuru: O özelliği herkes için kullanıma açtı

Google sadece belirli cihazlarda kullanılmasına izin verdiği uygulamayı herkese açtı. Yeni özellik ile birlikte çektiğimiz resimleri daha çok seveceğiz.

Google'dan beklenmedik duyuru: O özelliği herkes için kullanıma açtı
Google'dan beklenmedik duyuru: O özelliği herkes için kullanıma açtı
GİRİŞ 24.02.2023 17:11 GÜNCELLEME 24.02.2023 17:33

Sadece Google Pixel telefonlarda yüklü olan fotoğraflar uygulamasında kullanılabilen Magic Eraser (Sihirli Silgi) aracı artık tüm Android cihazlarda kullanılabilecek. Uygulamanın sahip olduğu yapay zeka algoritmasının harika işler çıkarması kullanıcıları kendine hayran bırakıyor. Bu özellik ile artık çektiğimiz resimlerde yer alan istenmeyen görüntüleri rahatlıkla silebileceğiz.

Google fotoğraflar uygulamasını kullanan Android kullanıcıların daha önce bu özelliği deneyimleyebilmeleri imkansızdı. Özelliği kullanabilmeleri için Google'ın üretmiş olduğu Pixel modelini almaları zorunluydu. Ancak Google yaptığı açıklamada bu özelliğin diğer Android kullanıcılarının kullanabileceklerini duyurdu. Ayrıca IOS cihazları olan Google One aboneleri de İOS cihazlarından bu özelliği kullanabilecek.

MAGİC ERASE (SİHİRLİ SİLGİ) BİZLERE NELER SUNUYOR

Çektiğimiz resimlerdeki gereksiz detayları yorulmadan tek dokunuşla silmemizi sağlayan araç ile artık resimlerimiz daha sade ve hoş duracak.

Google'dan yapay zeka hamlesi: Google Bard sohbet robotu geliyorGoogle'dan yapay zeka hamlesi: Google Bard sohbet robotu geliyor

Ayrıca Google duyurduğu yeni haberde, Kullanıcıların Google fotoğraflarda yer alan HDR efektini artık videolarda da kullanabileceklerini söyledi.

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Altay: "Konya’yı Türkiye’nin en akıllı şehirlerinden birisi yapacağız"
Dua, Arapça ve araba... Ali Erbaş'tan iddialara ilişkin açıklama!