Oppo ColorOS 13 için yeni listeyi yayınladı!

Oppo, Mart ayında ColorOS 13'ü ulaştıracağı telefonların listesini yayınladı. Güncelleme ile gelecek yeniliklerin performans ve tasarım üzerinde yoğunlaştığı görülüyor.

Oppo ColorOS 13 için yeni listeyi yayınladı!
Oppo ColorOS 13 için yeni listeyi yayınladı!
GİRİŞ 02.03.2023 13:12 GÜNCELLEME 02.03.2023 13:20

Geçtiğimiz yılın Ağustos ayında tanıtılan Android 13 kullanıcılara akıllı telefonlarını kullanırken rahat bir deneyim yaşatıyor. Android sisteminin özelleştirilebilir olması sadece kullanıcıları değil akıllı telefon üreticilerini de memnun ediyor.

Oppo, geçtiğimiz ağustos ayında ColorOS 13 arayüzünü tanıtmıştı. Paylaşılan ColorOS 13 arayüzünün ekran görüntülerine baktığımızda, şirketin performans ve tasarım açısından ciddi yenilikler getirdiği görülüyor.

GÜNCELLEME LİSTESİNE YENİ CİHAZLAR EKLENDİ

Çin firması olan Oppo, internetten paylaştığı listeyle kendisine hayran bırakan ColorOs 13 güncellemesinin hangi cihazlar için yayınlayacağını belirti.

Özel fiyatlı Honor X9a Türkiye'de piyasaya sürüldü!Özel fiyatlı Honor X9a Türkiye'de piyasaya sürüldü!

Beta programı dahilinde 1 Mart'tan itibaren Oppo A55 (Hindistan, Endonezya), 3 Marttan itibaren ise Oppo A53 5G cihazları güncellemeyi alacak. Kararlı sürüm ise 30 Mart'tan itibaren Oppo Reno 5 F (Endonezya), Oppo F19 Pro (Hindistan) cihazları için yayınlanacak.

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kamuda yeni dönem başlıyor! Detaylar belli oldu! Başkan Erdoğan'ın onayına sunulacak
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü