Microsoft, Mac için Outlook'u yeniledi: Artık tamamen ücretsiz olacak!

Microsoft, çok sevilen e-posta servisini Mac için yenileyerek ücretsiz hale getirdi. Mac kullanıcıları AppStore üzerinden indirebileceği Outlook uygulaması, Apple'ın yeni işlemcilerine ayak uyduracak.

Microsoft, Mac için Outlook'u yeniledi: Artık tamamen ücretsiz olacak!
Microsoft, Mac için Outlook'u yeniledi: Artık tamamen ücretsiz olacak!
GİRİŞ 07.03.2023 12:27 GÜNCELLEME 07.03.2023 12:29

Microsoft, MacOS için Outlook e-posta uygulamasını ücretsiz hale getiriyor. Mac için Outlook uygulamasını kullanmak isteyenler App Store'dan ücretsiz olarak indirip kullanabilecekler.

Daha önce macOS kullanıcıları Outlook'a erişebilmek için ücretli bir Microsoft 365 aboneliğine kaydolmak zorundaydı, ancak Microsoft'un yeni hamlesiyle birlikte bu engel artık ortadan kalktı. Microsoft konuyla ilgili yaptığı açıklamada; 

"Evde, işte veya okulda, her yerdeki Mac kullanıcıları Outlook.com, Gmail, iCloud, Yahoo! veya IMAP hesaplarını Outlook'a kolayca ekleyebilir ve MacOS'teki en iyi posta ve takvim uygulamasını deneyimleyebilir. Mac için Outlook uygulaması iOS için Outlook'u tamamlayarak kullanıcılara Outlook'un sınıfının en iyisi deneyimini pek çok kişinin sevdiği Apple ekosistemine taşıyan tutarlı, güvenilir ve güçlü bir deneyim sunuyor."

Microsoft'un bu stratejisi, Apple kullanıcılarını kendi uygulama pazarına taşıması için yapmış olduğu bir hamle olarak düşünülüyor. 

Mac için Microsoft Outlook

MAC'LER İÇİN YENİLENDİ

Microsoft dikkat ekonomisini üzerine çekmek için Outlook uygulamasını yeniledi ve Microsoft, "Apple Silicon" yani şirketin M1 ve M2 şirket içi çiplerine sahip Mac'lerde iyi çalışacak şekilde optimize edildiğini söylüyor. Microsoft, bu durumdan dolayı kullanıcıların "önceki sürümlere göre daha hızlı performans ve daha yüksek senkronizasyon hızları" bekleyebileceklerini söylüyor.

iPhone kullanıcılarını sevindiren haber: iMessage uygulaması Windows 11'e geliyor.iPhone kullanıcılarını sevindiren haber: iMessage uygulaması Windows 11'e geliyor.

Outlook e-posta uygulamalasını iPhone veya iPad'inizde de kullanıyorsanız eğer, Outlook Handoff özelliğini kullanarak her iki cihazdan da takip edebilirsizniz. Ayrıca kullandığınız ürünler arasında geçiş yaptığınızda bıraktığınız noktadan çalışmaya devam edebilirsiniz. Microsoft, Outlook uygulamasının Mac istemcisi için daha fazla özellik üzerinde çalışıldığını söylüyor.

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Molcean: Türkiye'de halihazırda zengin bir deneyim var
Sinvar'ın teklifi İsrail'in sinirlerini bozdu!