Geri sayım başladı: iPhone 14 yeni renk seçeneğiyle satışa çıkacak!

Apple, akıllı telefon pazarının büyük bir bölümünü elinde bulundurmak için yeni renk seçeneğiyle tasarlanmış iPhone 14'ü satışa çıkarıyor.

Geri sayım başladı: iPhone 14 yeni renk seçeneğiyle satışa çıkacak!
Geri sayım başladı: iPhone 14 yeni renk seçeneğiyle satışa çıkacak!
GİRİŞ 07.03.2023 15:22 GÜNCELLEME 07.03.2023 15:24

Bloomberg'den Mark Gurman bugün attığı bir tweet'te Apple'ın en az bir yeni iPhone 14 renk seçeneğini duyurmasının "yakın" olduğunu söyledi.

Gurman, geçtiğimiz hafta Apple'ın iPhone 14 ve iPhone 14 Plus'ı yeni bir Sarı kaplama ile sunmayı planladığını söyledi. Diğer bir kaynağa göre MacRumors, Apple'ın halkla ilişkiler ekibinin 7 Mart Salı günü gazetecilerle bir ürün brifingi planladığını ve bunun yeni bir iPhone renginin piyasaya sürülmesiyle ilgili olabileceğini bildirdi, ancak konu henüz doğrulanmış değil.

Sarı renkli yeni iPhone 14

AMAÇ: SATIŞLARI YÜKSELTMEK

Apple, ürün döngüsünün ortasında satışları artırmak ve kullanıcıların ilgisini üzerine çekmek için genellikle ilkbaharda yeni iPhone renklerini tanıtıyor. Apple, geçtiğimiz yıl 8 Mart Salı gününde iPhone 13 ve iPhone 13 mini için yeni bir Yeşil renk ve iPhone 13 Pro modelleri için yeni bir Alpine Yeşilini tanıttı. Nisan 2021'de ise Apple, iPhone 12 ve iPhone 12 mini'yi Mor renkte satışa sundu.

Apple iPhone 14 serisini ilk olarak geçtiğimiz Eylül ayında piyasaya sürmüştü. Yeni renk konusunda tamamen bir değişikliğin olacağı ve donanımın aynı kalacağı yönünde söylentiler var. Yeni iPhone 15 serisinin bundan yaklaşık altı ay sonra duyurulması bekleniyor.

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'den İsrail'i çıldırtan karar! Sevkiyat tamamen durduruldu! İpler gerildi...
Bakanlıktan Ankara İl Emniyet Müdürlüğü açıklaması: Müfettiş görevlendirildi